Ανησυχία στη Μεγάλη Βρετανία μετά την ανακοίνωση του παλατιού του Κένσινγκτον για τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στην οποία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ θα εξακολουθήσει να νοσηλεύεται για 10 έως 14 ημέρες, απέχοντας από τις royal υποχρεώσεις της έως το Πάσχα, κάτι που εγείρει ερωτήματα.

*Διαβάστε εδώ: Κέιτ Μίντλετον: Νοσηλεύεται… σαν πριγκίπισσα στο μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της Βρετανίας με κουζίνα που διευθύνει σεφ – Ανησυχία για την υγεία της (Βίντεο)

«Η μακρά παραμονή της στο νοσοκομείο όσο και η αντίστοιχα μακρά περίοδος ανάρρωσης/αποθεραπείας», σχολιάζει η «Daily Mail», «δείχνουν ότι αναφερόμαστε σε “λεπτή”, ιδιαίτερης σοβαρότητας επέμβαση», προσθέτοντας ότι «καθίσταται σαφές πως δεν μιλάμε για καρκίνο».


Και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο

«Εύχομαι στην πριγκίπισσα της Ουαλίας ταχεία ανάρρωση μετά την εγχείρηση στην κοιλιά. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες, αλλά προφανώς αναφερόμαστε σε κάτι σοβαρό. Θα παραμείνει εξάλλου στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες και χρειάζεται μέχρι και τρεις μήνες για να αποκατασταθεί η υγεία της», σχολίασε από την πλευρά του στο Χ (Twitter) ο δημοσιογράφος-συγγραφέας που ασχολείται με τα των γαλαζοαίματων εδώ και σαράντα χρόνια, Φιλ Ντάμπιερ.

Σημειώνουμε ότι για εγχείρηση προστάτη έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος.