Για την Kέιτ Μίντλετον, οι μέρες και οι ώρες θα πρέπει να περνούν βασανιστικά αργά. Αν στο δωμάτιο ανάρρωσης στη London Clinic, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, έχει κινητό και ανοιχτή την τηλεόραση, αφενός θα πρέπει να έχει αντιληφθεί πόση αγάπη και πόσο ενδιαφέρον δείχνει το κοινό για την υγεία της (τόσο στη γενέτειρά της όσο και στον υπόλοιπο κόσμο), αφετέρου θα πρέπει να νιώθει ότι χρειάζεται να αναλάβει πρωτοβουλία η ίδια για να μη διαρρέεται κυριολεκτικά ένα διαφορετικό σενάριο κάθε ημέρα για την κατάστασή της.

Η ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλίας περνάει σαν καρέ από σειρά που δεν γράφτηκε ακόμη. Η Πρωτοχρονιά που πέρασε στο νοσοκομείο είναι το πρώτο κεφάλαιο της συνέχειας του «σίριαλ» που την αφορά και για το οποίο ακόμα το φινάλε δεν έχει προσδιοριστεί.

Διαβάστε ακόμα:Κέιτ Μίντλετον: Τα σενάρια για όσα έγιναν μετά το xειρουργείο - Αυξάνονται οι ανησυχίες για την υγεία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας 


H μακρά αποθεραπεία της Kέιτ Μίντλετον

Ακολουθούν οι νέες θεωρίες για την υγεία και την ανάρρωσή της. Οι γιατροί που μιλούν στις τηλεοπτικές εκπομπές και τις εφημερίδες ισχυρίζονται πως η Κέιτ δεν θα πρέπει να βιαστεί να επιστρέψει στα καθήκοντά της έπειτα από αυτή την τόσο σοβαρή επέμβαση. Το ξέρουμε αυτό όμως, είναι γνωστό πως θα επανέλθει μετά το Πάσχα -και τη μακρά αποθεραπεία- στις επάλξεις. Ο χαρακτηρισμός, ωστόσο, που συνοδεύει πληθώρα βρετανικών δημοσιευμάτων τα λέει όλα: «καημένη Κέιτ». Ίσως γιατί από πολλές απόψεις έχει ζήσει μια ζωή με χρυσό περιτύλιγμα και περιεχόμενο.

Ζει πλέον σε παλάτια, βρίσκεται περιτριγυρισμένη από έργα τέχνης ανεκτίμητης αξίας, έχει στρατιά ανθρώπων στα πόδια της. Είναι όμορφη, κομψή και πλούσια, γράφουν τα media. Και έχει την οικογένεια που ονειρευόταν, προσθέτουμε. Αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της φέρνει την ανατροπή στο παραμύθι. Όταν είσαι άρρωστος, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία. Μόνο η οικογένειά της. «Το νοσοκομείο είναι πολύ καλά επανδρωμένο και όλοι τους ήταν και ενημερωμένοι, ευαίσθητοι και στοργικοί», αναφέρει πηγή εκ των έσω στο «Page Six». «Οι φυσικοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί και σε βοηθούν να αναρρώσεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου», δηλώνει χαρακτηριστικά πρώην ασθενής.

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Η υπόσχεση που έδωσαν με τον Ουίλιαμ μέσα στο νοσοκομείο - Τι θέλει όταν επιστρέψει σπίτι


Το σενάριο της υστερεκτομής

Ωστόσο, χθεσινά δημοσιεύματα γράφουν -με μεγαλύτερη βεβαιότητα- πως «πρόκειται για υστερεκτομή». Πηγές της «Α», από την άλλη, από ιατρικούς κύκλους του Λονδίνου, θεωρούν το ενδεχόμενο λίγο απίθανο.

Βέβαια, και η μακρά ανάρρωσή της έχει μπει στο «κάδρο». Έχουμε γράψει ότι δρομολογείται αποθεραπεία στο Adelaide Cottage, το σπίτι στον κήπο του Ουίνδσορ, τον «παράδεισό» της. Αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ανταποκριτή της βασιλικής οικογένειας, «το Adelaide Cottage δεν είναι και το κατάλληλο μέρος για να αναρρώσει κάποιος». Εξηγεί γιατί: «Δεν είναι το ιδανικό για να αρχίσει οποιοσδήποτε να νιώθει καλύτερα, ιδιαίτερα αυτόν τον αρκετά κρύο χειμώνα που ζούμε τη συγκεκριμένη χρονιά».


Ο Κάρολος

Με πηγές μέσα από το παλάτι να αναφέρουν πως και ο πεθερός της, βασιλιάς Κάρολος, είναι «ιδιαίτερα ανήσυχος» για την πριγκίπισσα νύφη του. Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, που έγραψε τη βιογραφία του Καρόλου Γ' που κυκλοφόρησε πρόσφατα, υποστήριξε ότι ο βασιλιάς επιθυμεί η Κέιτ Μίντλετον να πάρει χρόνο μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα τους επόμενους μήνες.

«Είναι μεγάλος θαυμαστής της. Ανησυχεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον -εκτός από τον πρίγκιπα Ουίλιαμγια εκείνη. Είναι σε φόρμα, είναι νέα και θα είναι εκτός δράσης για τρεις μήνες», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο σύζυγός της; Εθεάθη να φεύγει από το νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη. Όπως έχουμε γράψει, αναμένεται να αναβάλει κι αυτός υποχρεώσεις για να στηρίξει σύζυγο και παιδιά…

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή / Σάντυ Τσαντάκη