Ποιος δεν θα ήθελε να είναι κοντά στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που παρακολουθούν την Κέιτ Μίντλετον; Να μάθει πώς αισθάνεται, πως είναι καλά και δεν κινδυνεύει η ζωή της, τι συζητάει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, τι ξέρουν τα παιδιά για τη μαμά που δεν είναι στο σπίτι; Όλοι στην Αγγλία και τον υπόλοιπο κόσμο, ειδικά όσοι αγαπούν τα παραμύθια με happy end θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με την υγεία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας.

Διαβάστε ακόμα: Τα σενάρια για την πριγκίπισσα Κέιτ: Ίσως και μεταμόσxευση - Τι διαρρέουν τώρα οι ιατρικοί κύκλοι του Λονδίνου - Κάτι πήγε στραβά μετά το χειρουργείο

Και κάπως έτσι, μαθαίνουμε, συνεχίζεται το μπαράζ των δημοσιευμάτων. Με τα νεότερα να εστιάζουν στο ότι η βασίλισσα Καμίλα έχει γνωρίσει σημαντική αύξηση στη δημοτικότητά της μετά τις ζοφερές μέρες της ως της πιο γνωστής ερωμένης στον κόσμο. Λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη στέψη της στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου, αυτό είναι κάτι που πρόκειται να δοκιμαστεί, με τις νέες εξελίξεις.

Γιατί είναι το μοναδικό μέλος που μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται εν δράσει. Οι διαδοχικές ανακοινώσεις για την υγεία έχουν πλέον αποκαλύψει πλήρως το μεγάλο ζήτημα που βρίσκεται στην καρδιά όλων των βασιλικών δραμάτων, τα οποία ταλανίζουν την οικογένεια τα τελευταία χρόνια. Όχι στο «Τhe Crown», στην αληθινή ζωή. «Αν θέλουμε να είμαστε πραγματικά ειλικρινείς, η μακροχρόνια εξαφάνιση της Κέιτ από τα φώτα της δημοσιότητας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους βασιλικούς», γράφουν τώρα οι δημοσιογράφοι. Για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί φυσικά η υγεία και η εξέλιξη της κατάστασης της πριγκίπισσας της Ουαλίας, καθώς και η ανατροφή των τριών παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Η υπόσχεση που έδωσαν με τον Ουίλιαμ μέσα στο νοσοκομείο - Τι θέλει όταν επιστρέψει σπίτι


Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Σε «δύσκολη θέση»

Οι δυο τους αποτελούν το μέλλον της μοναρχίας, ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως βρίσκονται σε «δύσκολη θέση» καθώς καλούνται να συνδυάσουν βασιλικά καθήκοντα με γονική μέριμνα. «Πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του σωστού δρόμου για την οικογένειά τους ή του μέλλοντος της μοναρχίας. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά γι’ αυτούς, αλλά αποφάσισαν να βάλουν πρώτα τα παιδιά τους, ειδικά όσο είναι μικρά», διαβάζουμε. Η απόφασή τους όμως να πάρουν δύο μήνες άδεια από την εργασία τους για να είναι με την οικογένειά τους το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε επιπλέον ένταση στον θεσμό.

Και τώρα που βασιλικός εμπειρογνώμονας ενισχύει τις ανησυχίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, λέγοντας ότι «η εγχείρησή της ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε κάποιο ρίσκο, ένα ρίσκο που δεν συνέβη στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη μετεγχειρητική περίοδο», τα σενάρια γίνονται όλο και πιο γκρι, πιο σκοτεινά. Η αγωνία κορυφώνεται με τις «μετεγχειρητικές επιπλοκές» και τα σενάρια για «μεταμόσχευση» εντείνονται.

Ισπανίδα δημοσιογράφος, μιλώντας σε εκπομπή του Telecinco, υποστήριξε πως μίλησε «με άνθρωπο στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική φάση. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δύο ανακοινώσεις (σημειώνουμε ότι το παλάτι διευκρίνισε πως η περίπτωση δεν σχετίζεται με καρκίνο). Η τελευταία φορά που είδαμε την Κέιτ Μίντλετον ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά». Για την ώρα, κάμερες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι από διαφορετικά σημεία της Γης βρίσκονται έξω από τη London Clinic.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή / Σάντυ Τσαντάκη