Αυστηρό μήνυμα προς τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στέλνουν πηγές του παλατιού, να… «αφήσουν ήσυχη την Κέιτ Μίντλετον», την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι η δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της, που αναμένεται να προκαλέσουν νέο σεισμό στο Μπάκιγχαμ.

Ο Πολ Μπάρελ, ο επί δέκα χρόνια μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μέχρι τον ξαφνικό της θάνατο το 1997, σε συνέντευξή του στη New York Post δήλωσε πως είναι αναπόφευκτο η Μέγκαν Μαρκλ να πει τη δική της ιστορία, ακολουθώντας το παράδειγμα του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι.

«Περιμένω ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα εκδώσει τα απομνημονεύματά της. Αναπόφευκτά θα πει τη δική της πλευρά των πραγμάτων, η οποία δεν αποτυπώθηκε στα απομνημονεύματα του Χάρι, αλλά και γιατί θέλει να πει την ιστορία από μια γυναικεία εκδοχή», είπε χαρακτηριστικά ο Πολ Μπάρελ. Προειδοποίησε, μάλιστα, τη βασιλική οικογένεια να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για την έκρηξη που αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο που φέρεται να ετοιμάζει. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ήσυχη. Θα θέλει να πει την πλευρά της και θα κάνει περισσότερη ζημιά στη βασιλική οικογένεια», σημείωσε ο Πολ Μπάρελ. 


"Η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρέσει τους Σάσεξ"

«Καταλαβαίνω γιατί έχουν ταραχθεί. Η Κέιτ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβει αν η βασιλική ζωή ήταν για εκείνη και της προκάλεσε πολλά θέματα. Όμως το δούλεψε και αφοσιώθηκε στην υπηρεσία του κοινού», δήλωσε ο Πολ Μπάρελ και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν μια προσπάθεια να ταιριάξει στο καλούπι, αλλά να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος για να γίνει η δουλειά». 

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, η πριγκίπισσα Κέιτ δεν είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τους Σάσεξ, μετά τη δημόσια προδοσία τους. 

«Ο Χάρι είχε το θράσος να το πει αυτό γιατί η μητέρα του υποχρεώθηκε να συναινέσει σε έναν σχεδιασμένο γάμο και να προσαρμοστεί σε ένα καλούπι. O Χάρι δεν είναι και το πιο χρήσιμο εργαλείο στο κουτί του παλατιού. Επομένως θα πρέπει να αφήσει ήσυχους την Κέιτ και τον Ουίλιαμ. Η Κέιτ κάνει καταπληκτική δουλειά», τόνισε.


"Δεν υπάρχει χώρος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ"

Εκτίμησε επίσης ότι ο δούκας του Σάσεξ θα μετανιώσει για τα σχόλια που έκανε για την οικογένειά του και ότι η βασιλική οικογένεια δεν θα τους δεχθεί ποτέ πίσω. 

«Η βασιλική οικογένεια είναι ενωμένη και κρατά ιδιωτικά όσα συμβαίνουν στους κόλπους της. Αυτή είναι η τακτική τους. Έχουν ανασυνταχθεί, έχουν συνέλθει και δεν υπάρχει χώρος για τη Μέγκαν και τον Χάρι», είπε ο Μπάρελ.

Τέλος, τόνισε ότι το θέμα αφορά τον βασιλιά και τους γιους του. 

«Μπορεί να δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα υγείας του βασιλιά, αλλά πάντα θα λύνουν τα οικογενειακά τους ζητήματα ιδιωτικά, πίσω από κλειστές πόρτες», κατέληξε.