Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες φροντίδας μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα .

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, και από τότε που πήρε εξιτήριο, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ βοηθάει να φροντίσουν τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, στο σπίτι της οικογένειας, Adelaide Cottage, στο κτήμα Windsor Castle .

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει ενημερώσει για την πρόοδο της πριγκίπισσας Κέιτ καθώς αναρρώνει από την εγχείρησή της. Εκτός από τον σύζυγό της για να τη βοηθήσει, η μακροχρόνια νταντά της οικογένειας Mαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο φρόντιζε επίσης τα παιδιά.

Η 42χρονη Κέιτ έχει πίσω της μια δεμένη οικογένεια με τους γονείς της, Μάικ και Κάρολ Μίντλετον και τα αδέρφια της Πίπα και Τζέιμς, που ζουν όλοι σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το αυτοκίνητο, οι οποίοι "θα είναι εκεί για να προσφέρουν υποστήριξη".

«Οι γονείς της είναι ένας διαρκής παράγοντας στην ανατροφή των εγγονιών τους», πρόσθεσε ένας γνώστης του παλατιού. «Και θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν θα επιστρέψει στο Windsor για να αναρρώσει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvfb9bn74dl)

Οι τέσσερις γυναίκες που στηρίζουν την Κέιτ Μίντλετον

Η Mαρία Τερέζα Τουριόν Μποράλο, η πιστή νταντά που προσλήφθηκε από τον Ουίλιαμ και την Kέιτ από τότε που ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν βρέφος, προσφέρει ανεκτίμητη υποστήριξη στη φροντίδα των παιδιών ακόμη και σήμερα.

Το ίδιο και η Nατάσα Άρτσερ η προσωπική βοηθός και έμπιστη φίλη της Kέιτ, η οποία της παρέχει εδώ και καιρό όχι μόνο επαγγελματική βοήθεια αλλά και συμβουλές στυλ, καθοδηγώντας τη βασιλική εικόνα της πριγκίπισσας σε δεξιώσεις, τελετές και επίσημα καθήκοντα.

Όσο για τη Nάταλι Μπάροους, την ιδιωτική γραμματέα της Kέιτ είναι η γυναίκα που διασφαλίζει τον ομαλό συντονισμό του προγράμματος και των επίσημων εμφανίσεών της και αυτές τις μέρες μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο φόρτο εργασίας, σύντομα όμως θα έχει και πάλι την τιμητική της.

Η Δούκισσα του Εδιμβούργου, Σόφι, η οποία είναι παντρεμένη με τον μικρότερο αδελφό του βασιλιά Κάρολου, Έντουαρντ είναι στενή φίλη της Κέιτ και μπορεί επίσης να της προσφέρει παρηγοριά και συντροφιά κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, αφού και η ίδια έχει περάσει στη βασιλική ζωή και αντιμετώπισε παρόμοιες προκλήσεις.

Παρά το διαφορετικό υπόβαθρό τους, τόσο η Σόφι, όσο και η Κέιτ μοιράζονται ανάλογες εμπειρίες προσαρμογής στα βασιλικά καθήκοντα και εξισορρόπησης προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών. Καθώς η Κέιτ χρειάζεται χρόνο για να θεραπευτεί, ο εσωτερικός της κύκλος παίζει καθοριστικό ρόλο στην παροχή υποστήριξης και βοήθειας, επιτρέποντάς της να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της και να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα με τον δικό της ρυθμό.

Η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι τονίζει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα, παρά μόνο μετά το Πάσχα.