Απίστευτες εικόνες στην αλβανική τηλεόραση σε εκπομπή με θέμα συζήτησης την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Λαέρτης Βασιλείου πέταξε νερό σε έναν από τους συνομιλητές του όταν εκείνος τον εξύβρισε.

Στο πλάνο διακρίνεται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Λαέρτης Βασιλείου ενώ λούζει με νερό τον συνομιλητή του!


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz50sd3xqlq9)

Yπόθεση Μπελέρη: Η στιχομυθία που έφερε...ρίψη νερού 


Ο συνομιλητής αποκάλεσε τον Λαέρτη Βασιλείου, «Παλιάτσο τσίρκου!», με τον κ. Βασιλείου να απαντά: «Εγώ είμαι άνθρωπος της μπέσας, αδελφές είστε. Είπες εμένα αδελφή; Αδελφές είστε εσείς που πουλιέστε, της Ομόνοιας!».

Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του καλλιτέχνη και του Μαρίν Σούλη, στελέχους της Ομόνοιας στη Χειμάρα ο οποίος τον εξύβρισε.

Οι εικόνες χάους καταγράφηκαν στην ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή «360 μοίρες» που παρουσιάζει γνωστος αλβανός δημοσιογράφος στα Τίρανα.

Το επεισόδιο έγινε σε συζήτηση με αφορμή τη δίκη του φυλακισμένου ομογενούς Δημάρχου της Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη. Λίγες ώρες πριν ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών κι έξι μηνών. Στα τέλη του μηνός αναμένεται η αγόρευση του δικηγόρου του Μπελέρη. Θα ακολουθήσει τον Μάρτιο η απόφαση του Δικαστηρίου.