Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θέλησε να «τιμήσει» ο Ντόναλντ Τραμπ, και το έκανε με ένα απίστευτο τρόπο, αφού με ένα μήνυμά του προς τη σύζυγό του, Μελάνια εξέφρασε την αγάπη του προς εκείνη, προωθώντας το σχετικό μήνυμα με e-mail στους υποστηρικτές του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική του εκστρατεία!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε αυτό: «Αγαπητή Μελάνια, ΣΕ ΑΓΑΠΩ! Ακόμη και μετά από κάθε ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΣΥΛΛΗΨΗ και ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ, δεν έφυγες ποτέ από κοντά μου. Πάντα με υποστήριζες σε όλα. Δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα χωρίς την καθοδήγηση, την καλοσύνη και τη ζεστασιά σου. Σημαίνεις τα πάντα για μένα, Μελάνια!».

Οι παραλήπτες του σχετικού e-mail, έκαναν κλικ σε μια από τις τρεις μεγάλες προσκλήσεις με κόκκινο μελάνι για να «στείλουν την αγάπη τους», και στη συνέχεια κατευθύνονταν σε μια σελίδα, που τους έδινε τη δυνατότητα να στείλουν ένα «εξατομικευμένο μήνυμα» στη Μελάνια Τραμπ και να δωρίσουν στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της ποσά, που κυμαίνονταν από 20,24 έως και 3.300 δολάρια!

Υπενθυμίζεται ότι η Μελάνια Τραμπ επανεμφανίστηκε πρόσφατα δημοσίως στο πλευρό του συζύγου της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ μετά από μια απουσία, που πιστεύεται ότι σχετιζόταν με τον θάνατο της μητέρας της τον Ιανουάριο. Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας για την τρίτη σύζυγό του πρόσφατα στο δίκτυο Fox News, ανέφερε ότι «θέλει κι εκείνη να ξανακάνει μεγάλη την Αμερική» κι ότι «θα παίξει μεγάλο ρόλο» στην καμπάνια του για μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο. Όπως πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα είναι πολύ δραστήρια υπό την έννοια του να είσαι δραστήριος».

Το μήνυμα της Νίκι Χέιλι στον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

Τέλος, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου «εκμεταλλεύτηκε» και η εσωκομματική αντίπαλός του, Ντόναλντ Τραμπ, Νίκι Χέιλι, αφού το προεκλογικό επιτελείο της σε ανακοίνωσή του, που έστειλε με e-mail σε ΜΜΕ ανέφερε: «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες μπλε, λατρεύω τους δικτάτορες και με αγαπούν κι εκείνοι. Ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον Ντόναλντ Τραμπ στους δικτάτορες ανά την υφήλιο».