Αλλεργική στο νερό αποκάλυψε ότι είναι η Kimberlee Mills μέσω βίντεο που ανάρτησε στα social media της. Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε στο TikTok το πόσο δυσκολεύεται να ακολουθήσει καθημερινές απλές δραστηριότητες, όπως το να κάνει ντους.

«Είναι απλά μία από τις πιο άβολες εμπειρίες», εξομολογείται η ίδια. Σε ένα σύντομο κλιπ η Kimberlee Mills εξηγεί ότι η καθημερινή ρουτίνα υγιεινής της μπορεί να είναι γεμάτη αγωνία και δυσκολίες λόγω της σπάνιας αλλεργίας της.

Ποια είναι η ασθένειά της

Συγκεκριμένα, σε ηλικία 12 ετών, η Mills διαγνώστηκε με υδατογενή κνίδωση, μια σπάνια πάθηση κατά την οποία η κνίδωση αναπτύσσεται ταχέως μετά την επαφή του δέρματος με νερό, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.



«Πριν καν μπω στο ντους, υπάρχει μια διαδικασία. Πρέπει να παίρνω χάπια για τις αλλεργίες και αυτό θα βοηθήσει βασικά να επιβραδύνω τη διαδικασία», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, τα φάρμακα δεν σταματούν τη Mills από το να βιώνει τον κνησμό, το κάψιμο ή την κνίδωση. «Περίπου στα τρία με τέσσερα λεπτά στο ντους, το δέρμα μου αρχίζει να μυρμηγκιάζει και αυτό "σημαίνει" ότι είναι ώρα να φύγω», αποκαλύπτει.

Τι διαδικασία ακολουθεί η Kimberlee Mills μετά το μπάνιο

Η δημιουργός περιεχομένου εξήγησε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι, εκτός από το ντους, είναι η αντίδραση του βρεγμένου σώματός της μόλις βγει. «Εδώ είναι που αρχίζουν πραγματικά τα δύσκολα, επειδή σε αυτό το σημείο το σώμα μου έχει φαγούρα, καίει και είναι καλυμμένο με κνίδωση», εξηγεί στο βίντεό της.



Για να καταπολεμήσει την έξαρση του δέρματός της, η Mills περιμένει περίπου δύο ώρες για να ηρεμήσει το δέρμα της και στη συνέχεια εφαρμόζει σπρέι και λοσιόν για να δροσίσει το σώμα της από την αίσθηση κνησμού. «Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο ώρες», παραδέχεται. «Μου προκαλεί ημικρανίες και μερικές φορές έχω πυρετό», προσθέτει.

Στο τέλος του βίντεο η μητέρα από το Τέξας έδειξε στους ακολούθους της ένα καλαθάκι με περισσότερα από 20 προϊόντα τα οποία χρησιμοποιεί καθημερινά για να διατηρεί το δέρμα της ανέπαφο μετά το ντους.