Είναι γνωστό πως ο βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα, η κατάστασή του είναι «αρκετά πιο σοβαρή» από όσο πίστευαν αρχικά οι γιατροί.

*Διαβάστε εδώ: Βασιλιάς Κάρολος: Έλαβε χιλιάδες ευχετήριες κάρτες - Ποια τον έκανε να γελάσει και ποια τον συγκίνησε (Βίντεο)


«Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής»

Μιλώντας στην Mirror, ο Tom Quinn, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ και συγγραφέας, ανέφερε πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός, ωστόσο διαψεύστηκαν.

«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση, ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Quinn.

O Quinn πρόσθεσε πως «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι, καθώς στις συνεντεύξεις που δίνει για τη Βασιλική Οικογένεια είναι όλες σε μορφή κριτικής, όπως και η βιογραφία του».

Να σημειωθεί πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο στα τέλη του Ιανουαρίου, χωρίς το Μπάκιγχαμ να έχει ανακοινώσει σε ποιο σημείο ή περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του.