Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Καράλο και τη σύζυγό του και σταρ του Real Housewives του Ντουμπάι, Καρολάιν Στάνμπερι, οι οποίοι νόμιζαν πως είχαν κλείσει τις καλύτερες θέσεις για ταξίδι που πραγματοποίησαν με αεροπλάνο.

Κάθε άλλο παρά ωραία ήταν εμπειρία τους, αν και σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη, αφού από τις θέσεις που έκατσαν, είχαν όλους τους επιβάτες απέναντί τους. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ο Σέρχιο Καράλο μοιράστηκε το πόσο άβολα ένιωσαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, σχολιάζοντας στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο: «Όταν ο βοηθός σου έκανε κράτηση 1Α και 1Β και νόμιζες ότι ήταν οι καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο». Το κλιπ έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές και σε αυτό ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ακούγεται να λέει αρχικά: «Πήραμε τις καλύτερες θέσεις στο αεροπλάνο. Τίποτα δε γυρίζει πίσω».

Στη συνέχεια γυρίζει την κάμερα του κινητού του και αποκαλύπτεται ότι στην πραγματικότητα βλέπουν τους υπόλοιπους επιβάτες κατάματα, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Έχουμε μπροστά μας όλη την καμπίνα, βασικά».

@sergiocarrallo

Best seats on the plane! 🙄😂

♬ original sound - Sergio Carrallo

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε πολλά σχόλια και έγινε viral..