Δυστύχημα σημειώθηκε στο κρατίδιο Τζάρκχαντ της ανατολικής Ινδίας, με τουλάχιστον δύο ανθρώπους να σκοτώνονται και αρκετούς να τραυματίζονται, όταν αμαξοστοιχία παρέσυρε ανθρώπους που βρέθηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στις ράγες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλατζχάρι, που βρίσκεται 215 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Ράντσι, πρωτεύουσας του κρατιδίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ινδικών τηλεοπτικών δικτύων, περισσότεροι από 10 ταξιδιώτες αποβιβάστηκαν πανικόβλητοι από άλλη αμαξοστοιχία, λόγως φημολογούμενης πυρκαγιάς σε βαγόνι και στη συνέχεια παρασύρθηκαν από διερχόμενη αμαξοστοιχία, η οποία ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.


Ωστόσο, ανακοίνωση που εξέδωσαν αργότερα οι σιδηροδρομικές αρχές, διεύψευσε τα ανωτέρω, διευκρινίζοντας ότι οι άνθρωποι που παρασύρθηκαν από διερχόμενη αμαξοστοιχία, περπατούσαν στις ράγες και δεν είχαν αποβιβαστεί από άλλο τρένο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, 295 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα των τελευταίων ετών στην Ινδία.