Οι δραματικές στιγμές που έζησαν οι έξι επιβαίνοντες του ελικοπτέρου, που γλίτωσε τη συντριβή, επειδή κρεμάστηκε σε γέφυρα στην Κολομβία, αποτυπώνονται σε βίντεο μέσα από αυτό

Η παρ' ολίγον μοιραία πτήση πραγματοποιήθηκε πάνω από το Μεντεγίν της Κολομβίας, με τον πιλότο να χάνει τον έλεγχο του ελικοπτέρου. Το ελικόπτερο Bell 206 πραγματοποιούσε τουριστική πτήση, όταν ξαφνικά άρχισε να περιστρέφεται. Στη συνέχεια έπεσε προς το έδαφος, αλλά εγκλωβίστηκε μεταξύ του κτιρίου και μιας κεραίας. Σε αυτό επέβαιναν ο 32χρονος πιλότος, ο συγκυβερνήτης και τέσσερις επιβάτες, με έναν εξ αυτών να μεταφέρεται σε νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό πόδι και εκδορές.

Στο προαναφερθέν βίντεο ακούγεται ένας εκ των επιβατών να πραγματοποιεί βιντεοκλήση στον πατέρα του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να μείνει ακίνητος, καθώς η παραμικρή μετατόπιση βάρους θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Συγκεκριμένα ο 36χρονος Φρανσίσκο Σάλας ακούγεται να λέει: «Μπαμπά, πέσαμε με το ελικόπτερο. Είμαστε πολύ ψηλά. Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με προστάτευσες. Θα επιβιώσω, μπαμπά».


Άλλα βίντεο δείχνουν το ελικόπτερο να κινείται ανεξέλεγκτα και να πέφτει, ωστόσο την τελευταία στιγμή κρεμάστηκε στη γέφυρα. 
Alarming video shows panic moment helicopter smashes into building shortly after takeoff

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πτήση με ελικόπτερο διατίθεται από εστιατόριο στο Μεντεγίν. Οι πελάτες χρεώνονται περίπου 73 δολάρια για μια πτήση 12-15 λεπτών από το αεροδρόμιο έως το εστιατόριο, όπου τους υποδέχονται με ένα κοκτέιλ.