Πρόκειται για ένα νυφικό φόρεμα που θα μπορούσε άνετα να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο κυνικού που κατασκευάστηκε ποτέ. Ο λόγος βρίσκεται στο υλικό του που δεν είναι άλλο από... χαρτιά διαζυγίου!

Το συγκεκριμένο νυφικό αποτελεί κατασκευή και ιδέα της 15χρονης Αγγλίδας Ντέμι Μπέιμς η οποία με αυτόν τον τρόπο ήθελε να περάσει το δικό το δικό της μήνυμα: "Όσο γρήγορα αποφασίζει κανείς να παντρευτεί άλλο τόσο εύκολα αποφασίζει να χωρίσει".

image

«Σκέφτηκα ότι τα χαρτιά των διαζυγίων θα χρησίμευαν για να κατασκευάσω το νυφικό και να μεταφέρω με τον τρόπο μου την άποψή μου στον κόσμο. Μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν όλο αυτό πολύ κυνικό αλλά η ταχύτητα ενός γάμου και ένα επίσης ταχύτατο διαζύγιο είναι νομίζω εξίσου κυνική πράξη»,σημειώνει η 15χρονη μαθήτρια.

image

Για την κατασκευή του η Ντέμι ακολούθησε τον εξής τρόπο: Βρήκε στο Διαδίκτυο ένα χαρτί διαζυγίου, το εκτύπωσε, το φωτοτύπησε επί 1.500 φορές και ακολούθως «έραψε» το... νυφικό. Η όλη διαδικασία της πήρε περίπου 15 ώρες.

Φυσικά, ανέβασε την πρωτότυπη δημιουργία της στο Facebook και έτσι το κυνικό νυφικό έκανε μέσα σε λίγες ώρες το γύρο του κόσμου συγκεντρώνοντας πολλά likes.