Έπιασε την κολλητή της από το χέρι και… πίστεψε ότι την άφησε έγκυο. Μια περίεργη, αλλά αστεία ιστορία διηγήθηκε μια γυναίκα την οποία έζησε κατά την πρώιμη εφηβεία της, γιατί πίστεψε πως άφησε έγκυο την παρθένα κολλητή της μόνο και μόνο επειδή της έπιασε το χέρι.

Η ενήλικη πλέον κοπέλα σε διαδικτυακή ανάρτηση εξιστόρησε την ιστορία που έζησε περίπου σε ηλικία 13 ετών. Τότε παρακολουθούσε ένα anime μαζί με τη φίλη της, όπου αφηγούνταν τις στενές σχέσεις μεταξύ γυναικών, είτε ήταν ερωτικές είτε απλά φιλικές.

 «Βλέπαμε το anime και αποφασίσαμε να κυκλοφορούμε χέρι χέρι σαν να ήμασταν ζευγάρι. Δεν φιλιόμασταν ή κάτι τέτοιο, απλώς παίζαμε», ανέφερε η γυναίκα, σύμφωνα με τη Mirror.

Μια μέρα, λοιπόν, έλαβε ένα μήνυμα από τη φίλη, που ανέφερε πως έσπασαν τα νερά της και ότι σύντομα θα γεννούσε το παιδί τους. «Κόπηκαν τα πόδια μου. Φρίκαρα και σκέφτηκα ότι οι γονείς μου θα με έδιωχναν από το σπίτι», σημείωσε η κοπέλα.

Μάλιστα, η φίλη προχώρησε κι άλλο την πλάκα, στέλνοντας μια φωτογραφία που υποτίθεται έδειχνε το μωρό που γέννησε. «Μου έστειλε φωτογραφία το μωρό μας και εγώ το έχαψα. Βέβαια, ύστερα από χρόνια έτυχε να τη δω ξανά και συνειδητοποίησα πως ήταν μια barbie, τυλιγμένη με κουβέρτες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, η φίλη ενημέρωσε πως το παιδί γεννήθηκε με προβλήματα υγείας, οπότε θα το έδινε στη θεία της ώστε να το μεγαλώσει, ενώ διαβεβαίωσε πως οι γονείς της είναι ήρεμοι και δεν έχουν αναστατωθεί από την όλη κατάσταση.

Τελικά, οι δύο κοπέλες συναντήθηκαν την επόμενη μέρα στο σχολείο και γέλασαν με το περιστατικό, ενώ το θυμούνται «ως την πιο χοντρή πλάκα της ζωής τους».