Μία ακόμα.. γκάφα έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσής του στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, αφού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μπέρδεψε τον Τζο Μπάιντεν με τον Μπαράκ Ομπάμα, πυροδοτώντας εκ νέου τα ερωτήματα σχετικά με την ηλικία του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου στο Ρίτσμοντ: «Ο Πούτιν τρέφει τόσο λίγο σεβασμό για τον Ομπάμα που έχει αρχίσει να ξεστομίζει τη λέξη 'πυρηνικά'. Το ακούσατε. Πυρηνικά. Αρχίζει να μιλάει για πυρηνικά όπλα».

Donald Trump confuses Joe Biden and Barack Obama again at Virginia rally

Στο άκουσμα του «λάθους» του Ντόναλντ Τραμπ, το πλήθος φέρεται να σώπασε, μιας και ο Μπαράκ Ομπάμα έφυγε από την εξουσία πριν από από επτά και πλέον χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο Τραμπ κάνει τέτοια γκάφα τους τελευταίους έξι μήνες. Μια μέρα νωρίτερα ο αντίπαλός του, Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε δύο φορές την Ουκρανία με τη Γάζα.

Οι γκάφες τόσο για τον 77χρονο Τραμπ όσο και για τον 81χρονο Μπάιντεν, που είναι οι γηραιότεροι υποψήφιοι για την προεδρία στην ιστορία των ΗΠΑ, είναι πλέον συχνό φαινόμενο, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τους.