Μια μητέρα στη Βόρεια Καρολίνα σκότωσε τους 4χρονους δίδυμους γιους της, σκορπώντας θλίψη και οργή στην κοινότητα. Τα πτώματα των αγοριών βρέθηκαν από τον πατέρα τους, ο οποίος είχε έρθει στο σπίτι για να τα πάρει για το Σαββατοκύριακο.

Η 44χρονη Ζενεβιέβ Έλεν Σπρίνγκερ συνελήφθη και κατηγορείται για δύο κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πώς σκοτώθηκαν τα αγόρια, αλλά δήλωσαν ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι της στην πόλη Μέρφι ανατολικά της Τσατανούγκα γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο πατέρας των αγοριών — ο οποίος είναι χωρισμένος από τη μητέρα τους έφτασε στο σημείο και βρήκε και τα δύο αγόρια νεκρά, δήλωσαν αξιωματούχοι.

A Murphy woman has been charged with first degree murder in the death of her twin 4-year-old sons

Ο πατέρας, ο οποίος τηλεφώνησε στην άμεση δράση αφού έφτασε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, προσπαθούσε να «αποκτήσει την επιμέλεια» των διδύμων, είπε το γραφείο του σερίφη. Η Σπρίνγκερ νοσηλεύτηκε για λίγο πριν πάρει εξιτήριο και συλληφθεί. Κρατείται χωρίς εγγύηση στο κέντρο κράτησης της κομητείας Τσερόκι. Η ημερομηνία και η ώρα θανάτου των αγοριών είναι υπό διερεύνηση, δήλωσαν οι αρχές.

Ο πατέρας τους είδε για τελευταία φορά τους γιους του ζωντανούς στις 26 Φεβρουαρίου και οι ερευνητές επιχειρούν να προσδιορίσουν πότε ακριβώς σκοτώθηκαν. «Στον απόηχο αυτής της τραγωδίας, ο σερίφης Ντάστιν Ντ. Σμιθ ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για την οικογένεια των θυμάτων, τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται», έγραψε το τμήμα του σερίφη στο Facebook.

«Ο σερίφης Σμιθ θα ήθελε να υπενθυμίσει στην Κομητεία μας ότι τα παιδιά μας είναι ο πιο πολύτιμος πόρος μας και η ελπίδα μας για το μέλλον. Πρέπει όλοι να σταθούμε ενωμένοι για την προστασία τους και για τη δικαιοσύνη». Η Σπρίνγκερ αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη (7/3)