Μια 26χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άντρα αεροσυνοδό κατά τη διάρκεια πτήσης με αεροσκάφος της Malaysia.

Το συμβάν σχετίζεται με μια ελαφριά κρίση πανικού που έπαθε η κοπέλα και την επιθυμία της να μάθει σε πόση ώρα θα προσγειωθεί το αεροπλάνο. Τότε ο αεροσυνοδός, όπως η ίδια αναφέρει, πήγε δίπλα της με πρόσχημα να την ηρεμίσει και άρχισε να της χαϊδεύει τα πόδια βάζοντας το χέρι του μέσα στο παντελόνι της. Η ίδια, κατά τα λεγόμενά της, τον έσπρωξε, ωστόσο ο 57χρονος δεν πτοήθηκε και άρχισε να της κάνει μασάζ στα πόδια. Μετά από λίγο έφυγε και επέστρεψε μισή ώρα αργότερα για να άρχισε... μία από τα ίδια.

Ο 57χρονος Μοχάμεντ μπιντ Ρόσλι Αμπ Καρίμ κρατείται στο κέντρο κράτησης του αεροδρομίου του Παρισιού από τον περασμένο Αύγουστο, μετά τις καταγγελίες της 26χρονης Λάουρα Μπάσνι από την Αυστραλία ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της πτήσης ΜΗ 20 από την Κουάλα Λουμπούρ στο Παρίσι.

Η Malaysia επιβεβαιώνει ότι ο 57χρονος δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της και ότι το θέμα βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση, ωστόσο δεν προχωρά σε κανένα σχόλιο για το αν υπήρξε όντως σεξουαλική επίθεση ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ: Aυτές οι πόλεις θα εξαφανιστούν μέχρι το 2100

Οι πέντε πιο επικίνδυνες παραλίες στον κόσμο

Αυτές είναι οι πιο σέξι πολιτικοί του κόσμου (ΦΩΤΟ)

Η Helga κλείστηκε στις γυναικείες τουαλέτες (VIDEO)