Εντός της ημέρας θα ανακοινώσει η Νίκι Χέιλι ότι αποχωρεί από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, αναφέρει το CNN, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδιά της.

Διαβάστε ακόμα: ''Σούπερ Τρίτη'': ''Σαρώνει'' ο Ντόναλντ Τραμπ σε 13 πολιτείες - Η ''συντριβή'' της Νίκι Χέιλι και η ήττα - ''ανέκδοτο'' του Τζο Μπάιντεν

Η Χέιλι είχε αναδειχθεί ως η μοναδική αντίπαλος του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην προκριματική εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές, εμποδίζοντάς τον να κερδίσει και τις 15 πολιτείες, καθώς κέρδισε το Βερμόντ.

Η πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ επί προεδρίας Τραμπ υστερεί σημαντικά έναντι του αντιπάλου της, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει την συντριπτική πλειονότητα των αντιπροσώπων που κρίνονταν στις χθεσινές εκλογές. Αυτοί θα μετάσχουν το καλοκαίρι στο εθνικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για να ορίσουν τον επίσημο υποψήφιό του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η υποψήφια δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση μέχρι στιγμής μετά την «Σούπερ Τρίτη» και δεν αντέδρασε άμεσα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα αποτελέσματα.