Τρεις μήνες μετά τη μυστηριώδη επέμβασή της η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της εμφάνιση, η οποία ωστόσο… αμφισβητείται.

Ειδικότερα, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία άρχισε νέος γύρος φημών και θεωριών συνωμοσίας.

Πολλοί είναι εκείνοι που είπαν πως δεν είναι η Κέιτ αυτή που απαθανατίστηκε να κάθεται στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της έξω από το παλάτι του Ουίνδσορ.

«Είναι άλλη γυναίκα που μοιάζει περισσότερο στην αδελφή της Πίπα», έγραψαν κάποιοι στα social media και κάποιοι άλλοι εξοργίστηκαν με το παλάτι, υποστηρίζοντας ότι «μας περνούν για χαζούς». 



Διαβάστε επίσης: Στο Big Brother ο θείος της Κέιτ Μίντλετον - "Αφήστε την ήσυχη, υπάρχει λόγος που δεν μιλάνε για την υγεία της"

Πολλοί επίσης σχολίασαν ότι η φωτογραφία είναι επίτηδες κακής ποιότητας, ώστε να μη διακρίνεται καλά ποιος είναι στην εικόνα.

Κάποιοι πιο καχύποπτοι εκτίμησαν ότι η φωτογραφία της Κέιτ έξω από το παλάτι του Ουίνδσορ ήταν στημένη από το παλάτι, ώστε να μπει ένα τέλος στα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Σημειώνουν δε ότι η ίδια η Κέιτ έστησε τη σκηνή με τους παπαράτσι, κάτι που είχε κατηγορηθεί ότι έκανε η Μέγκαν Μαρκλ.

Για να ενισχύσουν μάλιστα τη θεωρία τους υποστηρίζουν ότι είναι πολύ βολική η απόσταση ασφαλείας των παπαράτσι από το πρόσωπο της πριγκίπισσας, ώστε να μη φαίνονται λεπτομέρειες και απλά να διακρίνεται μια γυναίκα που της μοιάζει κάπως.

Κάποιοι που εξέτασαν ακόμα πιο ενδελεχώς την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, σημειώνουν ότι αν υπήρχαν παπαράτσι έξω από το παλάτι του Ουίνδσορ, θα δημοσιεύονταν περισσότερες φωτογραφίες και όχι μόνο μία και τόσο κακής ποιότητας.

Παρατήρησαν επίσης πως η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κάποιες ατέλειες, καθώς φαίνεται το αυτοκίνητο στο δεξί μέρος να έχει τρεις ρόδες.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί ήθελε να τη δουν οι παπαράτσι

Η ίδια και στο παρελθόν είχε επιλέξει να βγει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της μέσα από αυτοκίνητο, ώστε να μη χρειαστεί να απαντήσει σε καμία ερώτηση.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει όταν εκδόθηκε το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, με τίτλο «Spare», όταν μετακόμισε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους στο παλάτι του Κένσιγκτον και μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αναλυτές στον βρετανικό Τύπο σημειώνουν ότι αυτό είναι ένα «μοτίβο» που ακολουθεί η Κέιτ κι έτσι ούτε η τελευταία της εμφάνιση είναι τυχαία, αλλά είχε σκοπό να βάλει τέλος στις ακραίες φήμες για την υγεία της.