Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις, από τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου έως την ανησυχία για τις αποκαλύψεις που μπορεί να κάνει ο Γκάρι Γκόλντσμιθ στο Celebrity Big Brother.

Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει, με τον θείο της, Γκάρι Γκόλντσμιθ, να διαβεβαιώνει ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θα επιστρέψει σύντομα.

Celebrity Big Brother

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, θείος της Κέιτ Μίντλετον, έχει μπει στο ριάλιτι Celebrity Big Brother.

Υπάρχει ανησυχία για το τι μπορεί να αποκαλύψει σχετικά με την βασιλική οικογένεια αλλά ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα πει τίποτα για την υγεία της Κέιτ λόγω ιατρικού απορρήτου.

«Μίλησα με τη μαμά της, λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο. Είναι καταπληκτική, θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει», είπε ο Γκόλντσμιθ σε συμπαίκτη του για να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν πρόκειται να πει κάτι παραπάνω λόγω του ιατρικού απορρήτου.

«Αν ανακοινωθεί, θα σας πω τη γνώμη μου. Μίλησα με τη μαμά της, την αδελφή μου, είμαι στα καλύτερα χέρια η Κέιτ. Το μόνο που κάνει η οικογένεια είναι να φροντίζει πρώτα την οικογένεια και μετά οτιδήποτε άλλο. Έβγαλαν μια ανακοίνωση και απλώς είπαν: "Παίρνει λίγο χρόνο για να αναρρώσει και θα σας δει το Πάσχα. Θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του θείου της Κέιτ.

Το παλάτι σπάει τη σιωπή του

Η απουσία της πριγκίπισσας από τη δημοσιότητα όπως ήταν αναμενόμενο έχει πυροδοτήσει μια σειρά από θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο.

Πηγή του παλατιού δήλωσε στο People σχετικά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Η προσοχή του είναι στραμμένη στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Άλλες πηγές προσκείμενες στο παλάτι αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της να παραμείνουν ιδιωτικές.

kat1

H Κέιτ εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια πριν από δύο ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο πάθηση που δεν ανακοινώθηκε.

Το TMZ απαθανάτισε την πριγκίπισσα σε ένα Audi 4x4 κοντά στο Ουίνδσορ, μαζί με τη μητέρα της Κάρολ Μίντλετον. Οι ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασης της πριγκίπισσας δεν έχουν προς το παρόν αποκαλυφθεί.