Άγριο έγκλημα στην Τουρκία με δράστη έναν 46χρονο άνδρα, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του με 16 μαχαιριές και την κόρη του με 12, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Το φονικό σημειώθηκε στις 00:20 σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Ερζερούμ της Τουρκίας, όταν σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης ο Ζουλκούφ Μποσκούν σκότωσε με μαχαίρι για το ψωμί τη 44χρονη νοσοκόμα σύζυγό του, Καντριγιέ, ύστερα από καβγά που είχαν οι δυο τους, αλλά και την 20χρονη κόρη του, Ασουντέ, όταν εκείνη μπήκε στη μέση και προσπάθησε να τον σταματήσει.

toyrkia1
Αριστερά ο δράστης της άγριας δολοφονίας

Οι Τούρκοι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει την εικόνα ότι ο δράστης περίμενε να πέσουν για ύπνο ο πατέρας και οι αδελφές του, που τον είχαν επισκεφθεί, ώστε μετά να ξεκινήσει καβγά με τη σύζυγό του, καθώς υποπτευόταν ότι τον απατούσε. Μόλις τους άκουσε να τσακώνονται, η Ασουντέ, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, πήγε στο υπνοδωμάτιο που βρίσκονταν οι γονείς της. Κάποια στιγμή ο πατέρας της, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί γι' αυτά, πήρε ένα μαχαίρι για το ψωμί από την κουζίνα και επιτέθηκε τραυματίζοντας θανάσιμα τόσο τη σύζυγο όσο και την κόρη του.


Οι αδερφές του δράστη άκουσαν τις φωνές μητέρας και κόρης και μπήκαν στο δωμάτιο, αντικρίζοντας τον δράστη με το μαχαίρι στο χέρι. Προσπάθησαν να του πάρουν το φονικό όπλο, αλλά εκείνος συνέχισε να μαχαιρώνει τα δύο θύματα.

Μόλις μητέρα και κόρη έπεσαν αναίσθητες από την αιμορραγία, ο δράστης το έβαλε στα πόδια, ωστόσο συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

toyrkia2
Ο δράστης της δολοφονίας λίγο μετά τη σύλληψή του


Ο 46χρονος εργαζόταν για 23 χρόνια ως καθηγητής Γεωγραφίας σε σχολεία.