Οργιάζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι φήμες για τη φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη λαίδη Ρόουζ Χάνμπουρι, με την Κέιτ Μίντλετον να παρεμένει «απούσα» με αφορμή την κατάσταση της υγείας της, μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν λίγο καιρό.

Και σα να μην έφταναν τα κουτσομπολιά και οι διάφορες θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της πριγκίπισσας, η ξαφνική εμφάνιση μίας γυναίκας έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά του σίριαλ «Kate-gate». Ο λόγος για τη Σάρα Ρόουζ Χάνμπουρι, μαρκησία του Χολμεντελέϊ και πρώην μοντέλο, η οποία έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο για τη σχέση της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Oυίλιαμ.

123

Η λαίδη Χάνμπουρι γεννημένη σε μια οικογένεια με στενούς δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, επανήλθε στα πρωτοσέλιδα μετά την «απουσία» της Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της India Today, οι φήμες για σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της λαίδης Σάρα Ρόουζ Χάνμπουρι επανεμφανίστηκαν πρόσφατα, αφού ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ αστειεύτηκε γι' αυτό στην μεταμεσονύχτια εκπομπή του. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης, αναφέρθηκε στις θεωρίες «απιστίας» σχολιάζοντας: «Καθώς μιλούσαμε για αυτήν την εκπομπή χθες, το βασίλειο συγκλονίζεται από την φαινομενική εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Λοιπόν, τώρα, οι ειδήμονες του Διαδικτύου μαντεύουν ότι η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με τη σχέση του συζύγου της και μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, Ουίλιαμ», όπως αναφέρει η ψηφιακή πύλη ειδήσεων CBS8.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λοιπόν, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η άλλη υποτιθέμενη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Χολμοντέλεϊ… τώρα, υπάρχουν φήμες για σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και αυτής της γυναίκας από το 2019. Σύμφωνα με τις ταμπλόιντ εκείνης της εποχής όταν η Κέιτ τον ρώτησε γι'αυτό γέλασε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα. Χα χα πάντα υπάρχει μία καλή απάντηση όταν η γυναίκα σου σε κατηγορεί για απιστία».

Υπενθυμίζεται ότι οι φήμες για τη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Ρόουζ Χάνμπουρι ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019, όταν η ''Sun'' έγραψε πως η Κέιτ Μίντλετον είχε τσακωθεί με μία από τις καλύτερες φίλες της (τη Ρόουζ) για άγνωστους λόγους. Η λαίδη Χάνμπουρι είναι παντρεμένη με τον Μαρκήσιο του Τσάμλεϊ, Ντέιβιντ, και μένει πολύ κοντά στο εξοχικό του Ουίλιαμ και της Κέιτ, με τα δύο ζευγάρια κινούνται στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους.

456

Ο δημοσιογράφος Τζάιλς Κόρεν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα ''Χ'' (πρώην Twitter) σχολίασε πως «όλοι ξέρουν για τον παράνομο δεσμό, αγάπη», μία ανάρτηση που διέγραψε στη συνέχεια, ωστόσο είχε ήδη γίνει το κακό..