Viral έχει γίνει φωτογραφία της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, η οποία κρύβει το πρόσωπό της μέσα στο σακάκι της, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της Ρώμης.

Η φωτογραφία αναπαράχθηκε από όλα τα ιταλικά ΜΜΕ αλλά και από την Wall Street Journal, στο πρωτοσέλιδό της.



Μελόνι: Το χρονικό της viral στιγμής και η συγγνώμη της

Το όλο συμβάν σχετίζεται με ομιλία της Ιταλίδας πρωθυπουργού στη Bουλή. Κατά τη διάρκεια ενός σύντομου διαλόγου, ο επικεφαλής των Ιταλών οικολόγων Άντζελο Μπονέλι είπε στην Μελόνι «να μην τον κοιτάζει με βλέμμα που προκαλεί έντονη ανησυχία».



Η πρωθυπουργός της χώρας αντέδρασε με μια θεαματική κίνηση. Πρώτα άνοιξε διάπλατα τα χέρια της και αμέσως μετά «κρύφτηκε» μέσα στο σακάκι της. Σκηνή που απαθανάτισαν οπερατέρ και φωτογράφοι.

Η ίδια η Τζόρτζια Μελόνι σχολιάζοντας το ασυνήθιστο συμβάν μέσω του διαδικτύου υπογράμμισε: «Παρατηρώ ότι πολλά μέλη της αντιπολίτευσης αντέδρασαν έκπληκτα επειδή απάντησα με ειρωνεία, καλύπτοντας το πρόσωπό μου, στη δήλωση του ηγέτη των οικολόγων ώστε να μην προκαλέσω άγχος στο συνάδελφο».

Η Μελόνι, πάντως, ζήτησε «συγγνώμη από τον συνάδελφό της και από οποιονδήποτε άλλον μπορεί να ένιωσε ενδεχομένως την όποια ανησυχία».