Νέα δημόσια εμφάνιση φέρεται να πραγματοποίησε η Κέιτ Μίντλετον, λίγες ημέρες αφότου εθεάθη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε κατάστημα γεωργικών ειδών στο Ουίνδσορ.

*Διαβάστε εδώ: Μεγάλη Βρετανία: Νέο βοηθό επικοινωνίας ψάχνει το παλάτι μετά τις γκάφες και τις φήμες για την Κέιτ Μίντλετον - Ο μισθός και τα προσόντα

Υπενθυμίζεται, βέβαια, πως πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν ότι αυτή που ήταν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν όντως η Κέιτ Μίντλετον.


Η Κέιτ Μίντλετον έκανε βόλτα με τα παιδιά της

Η πριγκίπισσα, η οποία αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, που υπεβλήθη τον Ιανουάριο, φέρεται να έκανε χθες βόλτα στην ίδια περιοχή με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Ντόπιος δήλωσε στην Telegraph ότι η Κέιτ βρίσκεται «αρκετά συχνά» στην περιοχή, ενώ το σπίτι της είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

«Ήταν στο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κέιτ πρόσεχε τα παιδιά, ήταν εκεί όλη την ώρα», είπε στη βρετανική εφημερίδα.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο οπτικό υλικό από την παρουσία της Κέιτ.

Χρήστης των μέσων κοινωνικής έγραψε στο Χ ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι απολύτως παράλογες.

«Βλέπουμε τον W και την Κ (Ουίλιαμ και Κέιτ) τις περισσότερες ημέρες και τις τελευταίες δύο ημέρες επίσης», ανέφερε, αν και πολλοί αμφισβήτησαν τα όσα έγραψε.