Βίντεο με την πρώτη εμφάνιση του Diddy μετά την έναρξη της επιχείρησης του FBI δημοσίευσε το TMZ.

Ο διάσημος ράπερ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, όπως έγινε γνωστό, μετά την έφοδο του FBI στα σπίτια του, στο πλαίσιο μιας ομοσπονδιακής έρευνας για σεξουαλική διακίνηση.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα καταγράφηκε από κάμερα κινητού, μερικές ώρες μετά την έναρξη των επιδρομών στα σπίτια του, ο 52χρονος ράπερ φαίνεται να περπατάει χαλαρός στο αεροδρόμιο Miami-Opa Locka Executive, φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και μια μπλε φόρμα. Ο ράπερ και μερικοί συνεργάτες του περπατούσαν κοντά στο τελωνείο, όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους σταμάτησαν ομοσπονδιακοί για ανάκριση.

Το TMZ ανάρτησε και φωτογραφίες από την ώρα που οι άνδρες της Ασφάλειας μιλούν μαζί του, τονίζοντας: «Μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι ο Diddy δεν φόρεσε χειροπέδες. Στην πραγματικότητα ταιριάζει με ό,τι έχουμε ακούσει για την κατάστασή του μέχρι στιγμής, ότι δηλαδή πηγές με άμεση γνώση μάς λένε ότι δεν είναι υπό κράτηση σε αυτό το σημείο. Και το πιο σημαντικό είναι ότι προφανώς δεν προσπαθεί να διαφύγει».

Η έφοδος του FBI

Στόχος της έρευνας, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ήταν να κατασχεθούν τηλέφωνα και υπολογιστές πριν από ένα προγραμματισμένο ταξίδι του ράπερ εκτός των ΗΠΑ. Οι επιδρομές στην Καλιφόρνια και τη Φλόριντα διεξήχθησαν από την Ειδική Ομάδα Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας Εμπορίας Ανθρώπων, βάσει εντάλματος έρευνας που εκδόθηκε από τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.



Κατά την έφοδο του FBI όσοι επιχείρησαν να φύγουν από τα δύο σπίτια συνελήφθησαν. Ανάμεσα σε αυτούς και οι γιοι του Ντίντι, ο 30χρονος Τζάστιν και ο 25χρονος Κινγκ.

Diddy's LA home raided


Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 52χρονου ράπερ έχουν υποβληθεί τέσσερις αγωγές για σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένης και μιας εναντίον ανήλικης, και ακολούθησαν μετά τη διευθέτηση της πρώτης αγωγής με συμφωνία μεταξύ του Diddy και της πρώην φίλης του Κασάντρα Βεντούρα, μιας τραγουδίστριας R&B γνωστής ως Κάσι, με την οποία έβγαινε από το 2005 έως το 2018.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ δεν είναι σαφές εάν η έρευνα σχετίζεται με κάποιον από αυτούς τους κατηγόρους.