Ρεπορτάζ της "Daily Mail" αναφέρει ότι η αίτηση βίζας παραμονής του πρίγκιπα Χάρι είναι στα χέρια του δικαστή του τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS).

Ο Χάρι στην αυτοβιογραφία του ανέφερε πως στο παρελθόν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε δηλώσει όταν συμπλήρωσε τα χαρτιά για να πάρει άδεια παραμονής στις ΗΠΑ, κάτι που πολλάκις ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνεντεύξεις του, λέγοντας πως αν δεν έχει δηλώσει ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, θα έπρεπε να απελαθεί.


daily-mail



Σύμφωνα με το περιοδικό Newsweek, ο δικαστής που έχει στα χέρια του την αίτηση του πρίγκιπα Χάρι, ο δικαστής Καρλ Νίκολς, θα την εξετάσει και μετέπειτα θα αποφασίσει αν θα την κοινοποιήσει δημόσια ή όχι, αν και η υπηρεσία έχει δηλώσει πρόσφατα ότι δεν σκοπεύει να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Ο Χάρι από τον Μάρτιο του 2020 μένει στην Καλιφόρνια μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και τα δύο τους παιδιά.

Στην αυτοβιογραφία του, «Spare», ανέφερε πως από μικρή ηλικία είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, κάνναβης, καθώς και ψυχεδελικών μανιταριών, μόνο και μόνο για να νιώσει «διαφορετικός».

Να τονιστεί πως για τον ίδιο λόγο στο παρελθόν, όπως αναφέρει το Newsweek, διασημότητες όπως η Έιμι Γουάινχαουζ και η Κέιτ Μος αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο να πάρουν άδεια παραμονής στις ΗΠΑ.