Σκάνδαλο ξέσπασε στην Ταϊλάνδη και στο επίκεντρό του βρίσκεται μια γυναίκα πολιτικός μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τράβηξε ο σύζυγός της, όταν την έκανε «τσακωτή» στο κρεβάτι με έναν 24χρονο βουδιστή μοναχό.

Το επίμαχο βίντεο δημοσίευσε η Daily Mail. Όλα ξεκίνησαν όταν η 45χρονη Prapaporn Choeiwadkoh, η οποία ανήκει στο κόμμα των Δημοκρατικών δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Ο 64χρονος σύζυγός της υποψιάστηκε ότι κάτι πήγαινε στραβά κι έτσι αποφάσισε να οδηγήσει 5,5 ώρες για να επιστρέψει αιφνιδιαστικά στο σπίτι της οικογένειας στη Σουκοτάι, από την Μπανγκόκ.

Αφού μπήκε στο σπίτι κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα με το κινητό στο χέρι, έτοιμος να καταγράψει τα όσα συνέβαιναν. Σοκαρίστηκε όταν βρήκε στο κρεβάτι γυμνό τον 24χρονο βουδιστή μοναχό, τον οποίο το ζευγάρι είχε υιοθετήσει πέρυσι, μετά από προτροπή της 45χρονης που έλεγε ότι αισθανόταν οίκτο για τον νεαρό. «Είστε ευτυχισμένοι εσείς οι δύο;» ακούγεται να ρωτά ο απατημένος σύζυγος.



Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η πολιτικός δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι ο σύζυγός της παρεξήγησε και ότι η ίδια δεν έκανε σεξ με τον 24χρονο, αφού όπως ανέφερε: «Δεν έγινε τίποτα, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Είχε κάποια προβλήματα και απλώς συζητούσαμε, ενώ μετά θα πηγαίναμε να κάνουμε ντους».

Ο απατημένος σύζυγος από τη μεριά του, είπε ότι η γυναίκα του ήταν πάντα πολύ θρήσκα, όμως τα τελευταία χρόνια περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με νεαρούς μοναχούς. Σχετικά με τον εραστή της γυναίκας του είπε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι αποπλάνησε τη γυναίκα του και την έπεισε να προτείνει στον σύζυγό της να τον υιοθετήσουν.

Το Δημοκρατικό Κόμμα ανακοίνωσε πως πρόκειται να θέσει σε αναστολή την 45χρονη πολιτικό μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση, ενώ ο νεαρός μοναχός που παραβίασε τους όρκους του πιστεύεται ότι εξακολουθεί να κρύβεται για να γλιτώσει τον δημόσιο εξευτελισμό.