Από την πρώτη στιγμή της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ το MEGA και ο απεσταλμένος του τηλεοπτικού σταθμού Μαρίνος Αλειφέρης καταγράφουν λεπτό προς λεπτό ό,τι συμβαίνει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Μάλιστα οι επόμενες ώρες φαίνεται ότι είναι κρίσιμες για την Μέση Ανατολή καθώς τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση που έκανε το περασμένο Σάββατο το Ιράν με drones και πυραύλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το Ισραήλ βρίσκεται πολύ κοντά σε μία τέτοια επιχείρηση. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 10 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ γύρω από Λωρίδα της Γάζας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nf1b8c1s81)
Το MEGA και ο απεσταλμένος Μαρίνος Αλειφέρης παρουσίασαν αποκλειστικές φωνογραφίες από ιρανικό πύραυλο που καταρρίφθηκε από τους Ισραηλινούς και έχει μεταφερθεί σε στρατιωτική βάση. Πρόκειται για έναν από τους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν το προηγούμενό Σάββατο και ο συγκεκριμένος καταρρίφθηκε και κατέπεσε στη νεκρά θάλασσα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε στρατιωτική βάση.

Αυτό που έχει απομείνει από τον πύραυλο είναι μόλις 11 μέτρα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες περιείχε τουλάχιστον 450 κιλά εκρηκτικής ύλης. Ταυτόχρονα, πηγές από την Τεχεράνη αναφέρουν πως αυτό ήταν μόνο ένα μέρος από το οπλοστάσιο που διαθέτει το Ιράν.