Η Σελίν Ντιόν μίλησε στη γαλλική Vogue για την αντιμετώπιση της ασθένειάς της, εξ αιτίας της οποίας έχει μείνει μακριά από δημόσιες εμφανίσεις. Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η Καναδή σταρ αποκάλυψε τις περιπέτειες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την υγεία της, μοιράζοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.  

«Η μεγάλη επιστροφή», είναι ο τίτλος του περιοδικού, όπου η Σελίν Ντιόν ποζάρει τόπλες φορώντας λευκό πουκάμισο και μίνι ποδηλατική φούστα, ενώ σε άλλο εξώφυλλο με ένα ροζ μάλλινο μακρύ παλτό.

Στη συνέντευξή της η Σελίν Ντιόν μίλησε για την διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις της σχετικά με το πότε μπορεί να επιστρέψει στη σκηνή.

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… Γιατί εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: Ναι, σε τέσσερις μήνες. Δεν ξέρω… Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω απλά να περιμένω», δήλωσε.

Σελίν Ντιόν: Δεν έχω νικήσει την ασθένεια - Ελπίζω όμως ότι θα βρούμε ένα «θαύμα»

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω όμως ότι θα βρούμε ένα «θαύμα», έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της. Αυτή είμαι λοιπόν εγώ τώρα. Πέντε φορές την εβδομάδα υποβάλλομαι σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου», εξομολογείται στο τεύχος.

Η εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των Grammy

Η Σελίν Ντιόν έκανε για τελευταία φορά εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των Grammy τον Φεβρουάριο, καθώς παρέδωσε στην Τέιλορ Σουίφτ το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς. Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διάγνωσή της. Οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να την χειροκροτούν, ενώ εκείνη έδειχνε συγκινημένη.

Μεταξύ άλλων, η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε στην Vogue: «Στην αρχή αναρωτιόμουν: Γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι' αυτό; Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά πρέπει να τη ζήσεις! Επέλεξα να δουλέψω με όλο μου το σώμα και την ψυχή, από την κορυφή ως τα νύχια, με μια ιατρική ομάδα. Θέλω να είμαι η καλύτερη δυνατή. Στόχος μου είναι να ξαναδώ τον Πύργο του Άιφελ!».