Τον 6χρονο κωφάλαλο γιο της σκότωσε μια μητέρα στην Ινδία, πετώντας τον σε ποτάμι γεμάτο με κροκόδειλους.

Η ίδια μετά τη σύλληψή της κατηγορεί για την αποτρόπαια πράξη της, τον 27χρονο σύζυγό της και πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 32χρονη, ήταν αυτός που την υποχρέωσε να το κάνει. «Φταίει ο σύζυγός μου. Μου έλεγε συνέχεια να αφήσω το παιδί να πεθάνει και ότι το μόνο που κάνει το παιδί είναι να τρώει. Αφού μου το έλεγε συνέχεια, πόσο να αντέξω ακόμα;» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.



Σύμφωνα με τους ''Times of India'' η άγρια δολοφονία πραγματοποιήθηκε μετά από καβγά που είχε η Σαβίτρι Κουμάρ με τον σύζυγό της, Ραβί Κουμάρ ο οποίος, κατά την ίδια, της είπε επανειλημμένα «πέτα το παιδί». Το ζευγάρι τσακωνόταν συνεχώς με αφορμή το πρόβλημα υγείας του 6χρονου παιδιού τους. Ο τελευταίος και μοιραίος για το αγόρι καβγάς σημειώθηκε την Κυριακή, με την 32χρονη «εκνευρισμένη» να πετάει το παιδί στο ποτάμι με τους κροκόδειλους.

india-mitera-potami
H 32χρονη μητέρα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος διαφωνούσε με την απόφαση της 32χρονης να γεννήσει τον μικρό Βίνοντ.

india-agori-potami
Ο άτυχος 6χρονος

Η σορός του άτυχου αγοριού εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, με δαγκωματιές σε όλο του το κορμί, ενώ του έλειπε το ένα χέρι, ένδειξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί επίθεση από κροκόδειλους.