Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έτυχαν θερμής υποδοχής στο ταξίδι τους στη Νιγηρία. Οι Σάσεξ προκάλεσαν τεράστιο ενθουσιασμό στη Νιγηρία καθώς πόζαραν για selfies, με τη δούκισσα του Σάσεξ να λέει σε μαθήτριες πως «βλέπω τον εαυτό μου σε όλες σας».

Έπαιξαν με παιδιά καθώς ξεκίνησε η τριήμερη περιοδεία τους στη Νιγηρία. Σε μία από τις αστείες στιγμές, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα αστείο photobombing τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ τραβούσε φωτογραφίες με μαθητές της Ακαδημίας Wuse Lightway.

Το λαμπερό ζευγάρι μίλησε για την ψυχική υγεία στο σχολείο που υποστηρίζεται από το ίδρυμα Archewell, με τη Μέγκαν Μαρκλ να ενθαρρύνει απλώς να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους.

«Αν δεις τον φίλο σου στην τάξη να μη χαμογελάει, τι θα κάνεις; Θα τον τσεκάρεις; Θα ρωτήσεις αν είναι καλά; Γιατί είναι εντάξει να μην είναι ο.κ.», σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι και έδωσε το μικρόφωνο στη Μέγκαν Μαρκλ.

Mέγκαν για Χάρι: "Βλέπετε γιατί τον παντρεύτηκα;"

«Βλέπετε γιατί τον παντρεύτηκα; Είναι τόσο έξυπνος. Και εμπνέει γιατί λέει την αλήθεια», υπογράμμισε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν το σχολείο περίπου πέντε ώρες μετά την άφιξή τους στην Abuja. «Καθώς κοιτάζω το δωμάτιο, βλέπω τον εαυτό μου σε όλους σας. Είναι λοιπόν μεγάλη τιμή που έχουμε την πρώτη μας επίσκεψη στη Νιγηρία και είμαστε μαζί με όλους σας», επισήμανε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Πιστεύουμε σε όλους σας, πιστεύουμε στο μέλλον σας, πιστεύουμε στην ικανότητά σας να συνεχίσετε να λέτε τις ιστορίες σας και να είστε απλώς ειλικρινείς μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται να υποφέρουμε στη σιωπή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τους εαυτούς σας», συνέχισε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ επαίνεσε και τον James Holt, εκτελεστικό διευθυντή του ιδρύματος Archewell που τους συνόδευσε στο ταξίδι, για τη δουλειά του, επισημαίνοντας πως είναι τα γενέθλιά του σήμερα.

Ο πρίγκιπας Χάρι από την πλευρά του ξύπνησε μνήμες από τις δυσκολίες του μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν αναφέρθηκε σε ανθρώπους που «έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο στην οικογένειά τους και δεν ήξεραν σε ποιον να στραφούν ή σε ποιον να μιλήσουν».

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν 12 ετών όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε στο Παρίσι το 1997 και σημείωσε πως «δεν είναι ντροπή να μπορείς να αναγνωρίσεις ότι σήμερα είναι μια κακή ημέρα».

«Μπορείτε να το έχετε, η Μέγκαν μπορεί να το έχει, εγώ μπορώ να το έχω. Όλοι μπορούν να το έχουν. Ο καθένας από εμάς είναι πιθανό να το έχει σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα», υπογράμμισε.