Άγριο θάνατο από τα χέρια του bodybuilder συντρόφου της βρήκε μια 31χρονη γυναίκα στη Βραζιλία, η οποία από τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον δράστη στις 10 Μαΐου αποκόμισε κάταγμα στο κρανίο και τη σπονδυλική στήλη καθώς και επτά σπασμένα πλευρά.

Η άτυχη Μαρσέλα ντε Σόουζα κατέληξε το βράδυ της Κυριακής αφού έδωσε μια εβδομάδα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη.

Τι δήλωσε ο θύτης bodybuilder στις αρχές

Ο Ιγκόρ Πόρτο, όπως είναι το όνομα του bodybuilder, είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο ο ίδιος μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις του την 31χρονη, ότι η γυναίκα είχε πέσει την ώρα που καθάριζε το σπίτι στο οποίο έμεναν.

bodybuilder-mexico


Τα τραύματα, ωστόσο, της 31χρονης δεν συμβάδιζαν με την εκδοχή αυτή, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τις αρχές της Βραζιλίας. Η έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού επέτεινε τις αμφιβολίες για την εκδοχή του bodybuilder, ο οποίος τελικά συνελήφθη την Παρασκευή.

Vídeo mostra fisiculturista levando mulher a hospital após espancá-la, diz polícia

Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα αλλά τα απέσυρε

Όπως προέκυψε η 31χρονη είχε ασφαλιστικά μέτρα κατά του bodybuilder όταν είχαν χωρίσει, τα οποία, όμως, απέσυρε αφού επανασυνδέθηκαν.

Μετά τον θάνατο της 31χρονης ο bodybuilder κατηγορείται για ανθρωποκτονία με την υπεράσπισή του να ζητά να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς, όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του, δεν είναι ύποπτος φυγής.