Φουντώνουν οι φήμες στη Βρετανία ότι η Κέιτ Μίντλετον σκέφτεται να κάνει εμφάνιση-έκπληξη στην ετήσια παρέλαση γενεθλίων του βασιλιά το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Αυτό συμβαίνει αφότου ζήτησε συγγνώμη, σύμφωνα με τον Ιndependent σε μια εγκάρδια επιστολή για το γεγονός ότι έχασε την τελική πρόβα του Trooping the Colour, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία είναι επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς, έγραψε: «Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τη συγγνώμη μου σε ολόκληρο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους και πάλι πολύ σύντομα».

Φήμες για θεραπεία στην Αμερική

Σε μία άλλη εξέλιξη το παλάτι του Κένσινγκτον έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τον καρκίνο της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά τη διάδοση της φήμης ότι κάνει θεραπεία στην Αμερική.

Σύμφωνα με την Houston Chronicle, η Κέιτ νοσηλευόταν στο Κέντρο Καρκίνου MD Anderson στο Χιούστον του Τέξας.

Το Παλάτι διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό αυτό.

Στο μεταξύ, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του (12/6) στην Ουαλία για να ενημερωθεί για τις καινοτομίες στη βιομηχανία φυκιών, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξήγησε πώς απέκτησε την ουλή του Χάρι Πότερ.

Το έκανε όταν τον ρώτησαν αν παίζει γκολφ, και στη συνέχεια εξήγησε ότι την τελευταία φορά που το έκανε, υπέστη έναν τραυματισμό στο κεφάλι του που έχει πλέον προκαλέσει στο μυαλό του συγκρίσεις με το διάσημο σημάδι από κεραυνό του Χάρι Πότερ.

Ο Ουίλιαμ δεν δίστασε να αποκαλύψει σε μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του της Αγγλίας ενόψει του Euro 2024 τις συμβουλές που είχε για εκείνους ο εξάχρονος γιος του Λούις.

Ποιες είναι οι συμβουλές του εξάχρονου γιου στην ποδοσφαιρική ομάδα

Πρωτεϊνικά ροφήματα, άπαχα κομμάτια κρέατος και λαχανικά στον ατμό - αλλά διπλασιάστε τα τουλάχιστον.

Σύμφωνα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο μικρότερος γιος του συμβούλευσε την ομάδα να «τρώει διπλάσια ποσότητα» από ό,τι συνήθως για να έχει τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στη Γερμανία.

Ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν, αντέκρουσε τη συμβουλή του Λούις και διερωτήθηκε αν ο διατροφολόγος της ομάδας θα ήταν ευχαριστημένος με την επιεική πρόταση.