Τρομακτικά πλάνα από κάμερες σώματος δείχνουν έναν τεράστιο αλιγάτορα λίγο αφότου καταβρόχθισε μία 41χρονη άστεγη, η οποία έμενε σε καταυλισμό στο Κληαργουότερ.

Η Σαμπρίνα Πέκαμ δέχθηκε επίθεση από το τεράστιο ερπετό, το οποίο την έσυρε σε παρακείμενο κανάλι.

Νέα πλάνα από την Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα δείχνουν τα επακόλουθα της θανάσιμης επίθεσης.

Το βίντεο δείχνει τον τεράστιο αλιγάτορα να είναι περικυκλωμένος από αστυνομικούς λίγες στιγμές μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό του με το στομάχι του διογκωμένο από το σώμα της άτυχης 41χρονης.

krok-

Κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν το φρικιαστικό θέαμα

Ένας περαστικός σήμανε συναγερμό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού εντόπισε το ερπετό με κάτι που φαινόταν να είναι ένα σώμα στο στόμα του. Λίγο αργότερα, αρκετοί άλλοι κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν το φρικιαστικό θέαμα καθώς ο αλιγάτορας έσυρε τη λεία του μακριά, με μερικούς μάλιστα να καταγράφουν τη σκηνή.

florida-aligatoras

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης, μαζί με την Επιτροπή Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, κατάφεραν να τραβήξουν τον αλιγάτορα από το νερό πριν τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν με ταινία το στόμα του ζώου και χρησιμοποίησαν σχοινί και αλυσίδες για να το βγάλουν από το κανάλι. Μάλιστα χρειάστηκε να ανοίξουν την κοιλιά του ερπετού για να αφαιρέσουν μερικά από τα λείψανα της Πέκαμ.

Η 41χρονη φέρεται να αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες που τοποθετήθηκαν γύρω από την περιοχή, ενώ είχε ιστορικό καταδικαστικών αποφάσεων για κλοπή και συγκρούσεις με την αστυνομία.