Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο, έκανε πριν από λίγο η Κέιτ Μίντλετον.

Αφορμή στάθηκε το ''Trooping the Colour'' το οποίο πραγματοποιείται σήμερα στο Whitehall, για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά. Ο Κάρολος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του αφού πρόσφατα επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα.

Η Κέιτ πριν από λίγα λεπτά έφτασε με αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στο Μπάκιγχαμ.

kate_midleton2


Kate seen for first time in public since cancer diagnosis


Συγκεκριμένα, η Κέιτ έφθασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με αυτοκίνητο, με πλήθος κόσμου να ανυπομονεί να την δει.katemiddleton1


Όπως αναφέρει η βασιλική ανταποκρίτρια Laura Bundock: «Έφτασε στο παλάτι όπου θα μπει σε μια άμαξα μαζί με τα τρία παιδιά της. Θα κατευθυνθούν κατά μήκος του εμπορικού κέντρου προς το Horse Guards Parade, όπου θα παρακολουθήσουν το Trooping».

Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν η Κέιτ θα είναι παρούσα στο μπαλκόνι για το flypast της RAF αργότερα.


Σημαντική η σημερινή εμφάνιση

Η σημερινή εμφάνιση είναι μια «πραγματικά σημαντική στιγμή» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς εκείνη, μαζί με τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο έχουν αποκτήσει έναν βαθύ δεσμό, μετά τη διάγνωσή τους με καρκίνο.

Σύμφωνα με το Skynews: «Μας λένε από το παλάτι του Κένσινγκτον - την ομάδα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ότι αυτό σίγουρα δεν είναι μια επιστροφή της για τα δημόσια καθήκοντα, για τη δημόσια ζωή. Αλλά η σημερινή ημέρα είναι αναμφίβολα μια ενθαρρυντική στιγμή, διότι γνωρίζει ότι όταν βγει σε αυτό το μπαλκόνι, όλα τα μάτια εδώ και σε όλο τον κόσμο θα την παρακολουθούν».