Μια απίστευτη ιστορία έγινε ντοκιμαντέρ, μια ιστορία που δεν μπορεί να συμφωνήσει με την κοινή λογική και με την φύση.Η ιστορία που διαδραματίζεται στο ντοκιμαντέρ με το όνομα «Dolphin Lover» έχει θέμα την σχέση που ισχυρίζεται πως είχε ο 63χρονος σήμερα Malcolm Brenner με ένα δελφίνι. 

Ο Αμερικανός συγγραφέας λέει πως στο παρελθόν είχε σχέση με το δελφίνι Dolly, η σχέση αυτή ξεκίνησε όταν η Dolly τον...έριξε! Η ταινία 15 λεπτών  «Dolphin Lover» ξεκινά με τον Malcolm Brenner να λέει: «’ρχισα να την τρίβω κατά μήκος της πλάτης της, έως την ουρά της. Και καθώς την έτριβα, η Dolly άρχισε αργά να τυλίγεται γύρω μου». 

Η «σχέση» έλαβε χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ σε ένα θαλάσσιο πάρκο, το 1971 οπότε και ο Brenner εργαζόταν ως φωτογράφος και είχε πρόσβαση στη πισίνα με τα δελφίνια, στο θαλάσσιο πάρκο, στη Σερεσότα της Φλόριντα. 

Ο ίδιος μάλιστα, έγραψε και το μυθιστόρημα «Wet Goddess», με θέμα τι άλλο, τα δελφίνια! «’Έγινα φίλος μαζί της, με τη Dolly, όταν κολυμπούσα μαζί της. Ήταν ιδιαίτερη. Στην αρχή την αποθάρρυνα, αλλά μετά από καιρό σκέφτηκα ότι ‘αν ήταν μια πραγματική γυναίκα, θα έβρισκα δικαιολογίες;’. Βρισκόμασταν ερωτικά, λίγο μετά το κλείσιμο του πάρκου…».