Ένα υγιές αγοράκι γέννησε μόνη της μια έγκυος γυναίκα στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου! Η Ντέβι Μαράια Οστλερ, μητέρα ήδη δύο παιδιών, πήγαινε τον εξάχρονο γιο της στη μητέρα της με το αυτοκίνητο, όταν  άρχισαν οι συσπάσεις της και άλλαξε διαδρομή για το νοσοκομείο. Όταν αυτές άρχισαν να εντείνονται, κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα παρέμεινε ψύχραιμη, όπως φαίνεται από την ηχογραφημένη συνομιλία, λέγοντας στον άνθρωπο του τηλεφωνικού κέντρου πως βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο και του ανακοινώνει πως έσπασαν τα νερά της!

«Προσπαθώ να μπω στην άλλη λωρίδα –Πρέπει να σπρώξω!», ακούγεται να λέει η γυναίκα, η οποία είπε το όνομά της και περιέγραψε το όχημά της προσθέτοντας ότι: «Έρχεται το μωρό!».

Η Ντέβι Μαράια Οστλερ σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, ενώ ο άνθρωπος από το τηλεφωνικό κέντρο την καθοδηγούσε στη διαδικασία της γέννας, λέγοντάς της να ξαπλώσει το κάθισμά της, να αναπνέει και να κρατήσει το κεφάλι του μωρού για να μην γεννηθεί πολύ γρήγορα. 

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να συμβεί. Θα γεννιόταν ένα μωρό στην άκρη του αυτοκινητόδρομου εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η Μπρίτνει Τσουγκ του τηλεφωνικού κέντρου.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο το αγοράκι της, ένα λεπτό αφότου έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί από τη διπλανή πόλη. «Ήταν πολύ συγκινητικό. Πιθανόν μετά τη γέννα των δικών μου παιδιών, ήταν μια πολύ ικανοποιητική στιγμή για την καριέρα μου», ανέφερε ένας από αυτούς. Η μητέρα και το μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και χαίρουν άκρας υγείας.

Την επόμενη μέρα, εκείνη, η οποία ήταν τέρας ψυχραιμίας, είπε τα εξής: «Ήξερα πως το παιδί έρχεται και δεν βοηθά ο πανικός. Επομένως παρέμεινα ήρεμη και είπα: «λοιπόν, αν το γεννήσω μόνη μου, τότε θα το κάνω μόνη μου». Αν έρθει κάποιος εδώ, ήρθε. Το μωρό είναι εδώ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο γι’ αυτό».