’φωνους τους έχει αφήσει όλους στην Βρετανία η είδηση πως μία 29χρονη από το Λάνκασαιρ, έδωσε τέλος στη ζωή της γιατί φοβόταν ότι "θα μείνει στο ράφι".

Η Ρέιτσελ Γκόου ήταν για μεγάλο διάστημα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο της μητέρας της και ήθελε οπωσδήποτε να κάνει δική της οικογένεια μέχρι τα 30. Βλέποντας όμως τα γενέθλια της να πλησιάζουν και φοβούμενη επίσης ότι ο 30χρονος σύντροφός της Αντόν Τσβάρεβ σκόπευε να την αφήσει, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Η νεαρή κοπέλα πριν πάρει το δηλητήριο, έστειλε ένα μήνυμα στον Τσβάρεβ στο οποίο του ευχόταν "ότι καλύτερο για τη ζωή του". Ο μέχρι πρότινος σύντροφός της 29χρονης  ήταν και εκείνος που τη βρήκε στο διαμέρισμά της όταν την επισκέφθηκε μετά απο κάποια ώρα.

Η Ρέιτσελ  είχε σπουδάσει Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ και δούλευε στο Νοσοκομείο Royal Bolton, ενώ ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και ευχάριστη όπως αναφέρει η οικογένεια της. Ωστόσο, οι ίδιοι επισημαίνουν ότι ήταν και ιδιαίτερα ανασφαλής, αφού είχε περάσει τρεις πολύ άσχημους χωρισμούς πριν τη σχέση της με τον Αντον Τσβάρεβ και το μόνο που ήθελε ήταν να παντρευτεί.