Η οικονόμος της οικογένειας που επέζησε από την τραγωδία στο αρχοντικό της οικογένειας του Σάββα Σαββόπουλου, λύνει τη σιωπή της και μιλάει για το μήνυμα που της άφησε το αφεντικό της στον τηλεφωνητή.

Η Nelitza Gutierrez έλαβε το μήνυμα από το Διευθύνοντα Σύμβουλο Σάββα Σαββόπουλος στις 13 Μαΐου,μία ημέρα πριν, η σύζυγός του, ο γιος του και μία άλλη οικονόμος βρεθούν δολοφονημένοι.
Η φωνή του επιχειρηματία ακουγόταν φυσιολογική χωρίς ίχνος αγωνίας. "Το περίεργο ήταν ότι η άλλη γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα της οικογένειας, ήταν απαραίτητο να μείνει," δήλωσε η Gutierrez.

Μισή ώρα αργότερα, η οικονόμος έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από το κινητό της Amy Σαββόπουλος, το οποία έγραφε: «Γεια σου, δεν χρειάζεται να έρθεις σήμερα».
Η Gutierrez είπε ότι αυτό της φάνηκε ασυνήθιστο και έτσι, αποφάσισε να καλέσει την Figueroa (την νεκρή οικονόμο) τρεις φορές την επόμενη μέρα ενώ της έστειλε και ένα γραπτό κείμενο για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν καλά.

Δεν πήρε όμως καμία απάντηση...
Το μήνυμα παρέχει μια νέα εικόνα στην εξιχνίαση των δολοφονιών αφού κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποδείξει ότι η οικογένεια Σαββόπουλος ήταν όμηροι στο σπίτι τους για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι αρχικά θεωρούσαν οι αρχές.