Σίγουρα το κοριτσάκι είχε την τύχη με το μέρος του, αφού κατάφερε να επιβιώσει χαμένη σε δάσος της Σιβηρίας για 11 ολόκληρες ημέρες, με το σκυλάκι της να την κρατάει ζεστή.

Η απίστευτη ιστορία της Karina Chikitova μοιάζει να βγήκε από ταινία blockbuster. Το τρίχρονο κοριτσάκι επέζησε για πάνω από 11 ημέρες σε δάσος της Σιβηρίας, με το κατοικίδιο της να την κρατά ζεστή για περισσότερο από μια εβδομάδα, πριν φύγει για το σπίτι της οικογένειας, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Οι διασώστες αναφέρουν ότι η Karina Chikitova κατάφερε να επιβιώσει στο δάσος, το οποίο είναι γεμάτο με λύκους και αρκούδες, χάρη στο σκυλί της, που την κρατούσε ζεστή για μια εβδομάδα.

Η εφημερίδα Siberian Times αναφέρει ότι το κοριτσάκι έζησε τρώγοντας μούρα και πίνοντας νερό από το ποτάμι.

Το κοριτσάκι είναι πολύ καλά στην υγεία της και είχε μόνο πληγές από κουνούπια και λίγες αμυχές στα πόδια.

Η ίδια περιφερόταν μαζί με το σκυλί της – του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, παρά την ηρωική του προσπάθεια - σε εγκαταλελειμμένα χωριά της περιοχής.

Μαθημένη η μικρή είχε φτιάξει ένα κρεβάτι από φύλλα, γεγονός που δυσχέραινε το έργο των διασωστών.

Η μητέρα της μικρής πίστευε ότι ήταν μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος είχε επισκεφτεί ένα διπλανό χωριό, ωστόσο το μικρό κορίτσι ακολούθησε τον πατέρα της μαζί με το σκυλί της χωρίς να ενημερώσει την μητέρα της. Μόνο τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα μίλησε με το σύζυγο της και διαπίστωσε ότι το παιδί δεν ήταν μαζί του.

Οι διασώστες έδιναν λίγες πιθανότητες να είναι το κοριτσάκι στη ζωή σε τόσο ακραίες θερμοκρασίες, ειδικά όταν ο σκύλος επέστρεψε στο σπίτι, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της μικρής. Αυτό τουλάχιστον πίστευαν οι διασώστες, το σκληροτράχηλο κοριτσάκι τους διέψευσε όλους.

Τελικά, το σκυλί οδήγησε την ομάδα των διασωστών, στο σημείο, όπου βρίσκονταν η μικρή προκειμένου να την μεταφέρουν σπίτι με ασφάλεια.