Ο χώρος της βιομηχανίας ταινιών ερωτικού περιεχομένου συμπαρίσταται στην Christy Mack που έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από τον παλαιστή, πρώην σύντροφο της.

Η ζημιά που έχει προκληθεί στο πρόσωπο της είναι τόσο σοβαρή που θα χρειαστούν πολλές χιλιάδες δολάρια για την αποκατάσταση του.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο στόχος της καμπάνιαςπου ανέβασε στο διαδίκτυο η Kendall Karson, πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, ανέρχεται στο ποσό των 100.000 δολαρίων, όπως δημοσιεύει το  TMZ.

Ποσό που θα διατεθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, όπως διευκρινίζεται.

Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 30.000 δολάρια για την αποκατάσταση της μύτης της και των ζυγωματικών του προσώπου της μετά τα χτυπήματα του "War Machine". Οι δωρεές έχουν γίνει από θαυμαστές της νεαρής.

 

Πέραν από την Kendall Karson έχουν συνδράμει οι Kendra Lust, Ava Addams, Tasha Reign, Dave Navarro και η Jenna Jameson.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της πορνοστάρ που αναρρώνει:

Επίσης, η ιστοσελίδα Brazzers έχει καταθέσει άλλα 10.000 δολάρια στον λογαριασμό της Christy Mack, η οποία συνεργάζεται με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραγωγής ερωτικών βίντεο.

Συνέντευξη της Mack για το MMA και τα δικαιώματα των παλαιστών, ένα χρόνο πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της. Μεταξύ άλλων μιλάει και για τον War Machine:

 

Στην κατάθεση της η Mack, δήλωσε πως μετά την επίθεση φοβήθηκε για τη ζωή της. Δήλωσε ότι ο πρώην εραστής της την απειλούσε με μαχαίρι, με το οποίο έκοψε τα μαλλιά της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχαν σπάσει η μύτη της, 18 κόκαλα στο πρόσωπο της και αρκετά πλευρά της.