Νεκρός έπεσε το βράδυ της Πέμπτης (14/5) μετά από πυροβολισμούς, στη Νάντη της Γαλλίας, ένας 15χρονος, ενώ δύο άλλοι ανήλικοι τραυματίστηκαν. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ενός «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης. «Πυροβολισμοί έπεσαν εναντίον τριών εφήβων: ενός που μόλις είχε κλείσει τα 15 και πέθανε επί τόπου, ενός δεύτερου, ηλικίας 13 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση και ενός τρίτου, ηλικίας 14 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του» δήλωσε ο εισαγγελέας της Νάντης.

Διαβάστε: Μασαχουσέτη ΗΠΑ: Βγήκε μέρα μεσημέρι σε δρόμο του Κέιμπριτζ και ξεκίνησε τους πυροβολισμούς - Μακελειό από 46χρονο με 11 τραυματίες (Βίντεο)

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 7:30 μ.μ. σε μια πολυκατοικία και οι δράστες, οι οποίοι έφτασαν με ένα δίκυκλο, τράπηκαν σε φυγή, αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Ο νεκρός έφηβος πυροβολήθηκε θανάσιμα στην είσοδο του κτιρίου και οι ένοπλοι κυνήγησαν ένα από τα δύο άλλα αγόρια μέχρι τον 13ο όροφο όπου είχε καταφύγει σε ένα διαμέρισμα, ανέφερε η αστυνομία.