Συμφωνία ΗΠΑ & Ιράν: Ο Βανς θα είναι παρών στην υπογραφή στην Ελβετία - Πιθανή και η παρουσία Τραμπ
Τι δήλωσε ο Τζέι Ντι Βανς
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς δήλωσε ότι σκοπεύει να παραστεί στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν στην Ελβετία, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας και του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς δήλωσε την Κυριακή (14.6) στο Fox News ότι σχεδιάζει να είναι παρών στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Ιράν, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Ελβετία. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι «πιθανή» η παρουσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή. «Έχω την πρόθεση να είμαι εκεί, αλλά είναι πιθανό να είναι παρών ο ίδιος ο πρόεδρος», είπε ο αντιπρόεδρος στο τηλεοπτικό δίκτυο που προτιμά η δεξιά στις ΗΠΑ.
Διαβάστε: Τραμπ: "Έχουμε συμφωνία με το Ιράν" - Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ, στις 19 Ιουνίου στη Γενεύη οι υπογραφές
Σύμφωνα με τον μεσολαβητή-κλειδί της διαδικασίας, τον Πακιστανό πρωθυπουργό Σαμπάζ Σαρίφ, η συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή θα υπογραφεί επίσημα στη Γενεύη στις 19 Ιουνίου.
Διαβάστε: Τραμπ: "Έχουμε συμφωνία με το Ιράν" - Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ, στις 19 Ιουνίου στη Γενεύη οι υπογραφές
En