Φρίκη στις ΗΠΑ: Πατέρας δολοφόνησε τη σύζυγο και τα έξι παιδιά τους - Έβαλε φωτιά στο σπίτι, έκαψε κατοικίδια και αυτοκτόνησε (Βίντεο)
Σοκαριστική υπόθεση
Τα πτώματα της οκταμελούς οικογένειας στις ΗΠΑ ανακαλύφθηκαν μέσα στο σπίτι, μετά τις πολλαπλές αναφορές για καπνό στην περιοχή
Μία απίστευτη υπόθεση φρίκης σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα έξι παιδιά τους, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι τους στο Μίσιγκαν, καίγοντας τα κατοικίδια και αυτοκτόνησε. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Οτάβα ανέφερε ότι οι νεκροψίες έδειξαν ότι όλα τα μέλη της οικογένειας πέθαναν από τραύματα από πυροβολισμούς και ότι ο Κρίστοφερ Καρόλκιεβιτς αυτοκτόνησε. «Πρόκειται για μια ανείπωτη τραγωδία που μπορεί να μην κατανοήσουμε ποτέ πλήρως», δήλωσε ο σερίφης Έρικ ΝτεΜπόερ.
Η ανακοίνωση των γονέων για την υπόθεση φρίκη στις ΗΠΑ
Η Αμάντα (Μάντυ) Καρόλκιεβιτς, 39 ετών, αναπληρώτρια δασκάλα «ήταν μια ευγενική και αφοσιωμένη ψυχή που αγαπούσε την οικογένειά της και τους μαθητές της», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους η μητέρα και ο πατριός της.
«Θαυμάζαμε κάθε στιγμή που είχαμε μαζί της και τα έξι παιδιά της και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν επαρκώς την οδύνη μας», έγραψαν, προσθέτοντας ότι «προσεύχονται για την ειρήνη και την παρηγοριά του Θεού καθώς θρηνούμε τον θάνατό τους και τιμούμε τη ζωή τους».
Ο 47χρονος ήταν αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία μέχρι αυτόν τον μήνα, όταν έληξε η απασχόλησή του. Η Μάντυ «έκανε τα πάντα για τους μαθητές, ειδικά όταν περνούν μια δύσκολη μέρα, ανταποκρινόμενη με ενσυναίσθηση, υπομονή και φροντίδα», όπως ανέφερε η τοπική σχολική περιφέρεια.
Η ενημέρωση των Αρχών
Οι τοπικές Αρχές έλαβαν κλήσεις για μυρωδιά καπνού στην περιοχή γύρω από το σπίτι των Καρόλκιεβιτς, δίχως να βρουν κάτι. Αφού έλαβαν περισσότερες κλήσεις περίπου τρεις ώρες αργότερα, επέστρεψαν, είδαν καπνό να βγαίνει από το σπίτι και βρήκαν τα πτώματα. Παράλληλα, βρέθηκαν τα σκυλιά της οικογένειας και τουλάχιστον μία γάτα, η οποία είχε χαθεί στην φωτιά.
En