Τραγωδία που δεν μπαίνει σε λέξεις συνέβη στο προάστιο του Παρισιού Μπουντί, στη Γαλλία, καθώς βρέφος 11 μηνών πνίγηκε σε κουβά με χλωρίνη το μεσημέρι της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου. Από τη «Le Figaro» προκύπτει πως η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ελάχιστα μετά τις 12:20 μ.μ., αφού το μωρό βρέθηκε χωρίςχωρίς τις αισθήσεις του και σε κατάσταση καρδιακής ανακοπής. Οι διασώστες προσπάθησαν άμα τη αφίξει τους να επαναφέρουν το βρέφος, ενώ κατέθεσαν πως βρέθηκε με το «κεφάλι βυθισμένο σε έναν κουβά που περιείχε χλωρίνη». Η ανάνηψη δεν απέδωσε, έτσι ο θάνατός του διαπιστώθηκε σε εκείνο το σημείο.

Διαβάστε: Κυψέλη: Στη φυλακή ο 43χρονος και η 38χρονη για τη δολοφονία του βρέφους - Αρνούνται ότι το δολοφόνησαν

Γαλλία: Το βρήκε ο πατέρας

Όπως φέρεται να κατέθεσε ο πατέρας του μωρού, τόσο εκείνος όσο και η μητέρα μιλούσαν στα τηλέφωνά τους. Ο άντρας βρέθηκε ενώπιον της φριχτής εικόνας μπαίνοντας στην κουζίνα, αφού εντόπισε το βρέφος στον κουβά. Δεν έχει εξακριβωθεί από τους αστυνομικούς, που πήραν τις καταθέσεις, πώς έφτασε εκει. 
Η σορός του 11 μηνών παιδιού μεταφέρθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου του.