"Επιθυμώ να εκφράσω στον Πάπα Λέοντα την προσωπική μου εγγύτητα, όπως και ολόκληρης της ιταλικής κυβέρνησης, για την δοκιμασία που καλείται να αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες" υπογράμμισε σε γραπτή της ανακοίνωση, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

Διαβάστε:  Πάπας Λέων: Διαγνώστηκε με οζίδιο στον πνεύμονά του - Θα υποβληθεί σε εγχείρηση 

"Η νηφαλιότητα και η ηρεμία με την οποία ο ποντίφικας αναφέρθηκε σήμερα στην δοκιμασία αυτη, μετά την προσευχή του Άντζελους, μας καθιστά αισιόδοξους . Είμαι βέβαιη ότι δεν θα λείψει, επίσης, η στοργή και η στήριξη του ιταλικού λαού", ολοκλήρωσε η Μελόνι.

Πάπας Λέων: Διαγνώστηκε με οζίδιο στον πνεύμονά του


Σε χειρουργική επέμβαση πρόκειται να υποβληθεί εντός των επόμενων ημερών ο Πάπας Λέων, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα, μετά τον εντοπισμό ενός οζιδίου στον πνεύμονά του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το οζίδιο διαγνώστηκε από τους θεράποντες ιατρούς σε ιδιαίτερα πρώιμο στάδιο, γεγονός που επιτρέπει την άμεση ιατρική παρέμβαση για την αφαίρεση και αντιμετώπισή του.