Σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα στο οποίο κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον έξι γυναικών μίλησε στην εφημερίδα Florida Today ο βετεράνος κωμικός Μπιλ Κόσμπι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δήλωσε πως δεν υποχρεούται να «απαντήσει σε υπαινιγμούς».
Ο Κόσμπι, 77 ετών, μίλησε την Παρασκευή στην εφημερίδα, προτού ξεκινήσει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστή σε θέατρο της Μελβούρνης της Φλόριντα. Ο κωμικός έχει αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τους ισχυρισμούς γυναικών που υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Κόσμπι, ενώ αρκετές εξ αυτών τον κατηγορούν ότι τις νάρκωσε προτού τις βιάσει.
«Ξέρω ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από τη σιωπή μου, αλλά κανείς δεν είναι αναγκασμένος να απαντά σε υπαινιγμούς», είπε. «Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πρώτα τα γεγονότα. Δεν θα πρέπει να περνάνε κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται να απαντούν σε υπαινιγμούς», δήλωσε ο Κόσμπι στην εφημερίδα.
Ο κωμικός δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και οι δικηγόροι του έχουν δηλώσει ότι οι ισχυρισμοί για τις υποτιθέμενες επιθέσεις είναι αποτελούν δυσφήμιση και συκοφαντίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πα-τέρας έβαλε την 11χρονη κόρη του να καταπιεί 100 κάψουλες κοκαΐνης!

Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Ρουμανία

Δείτε τον τετράχρονο Μπαράκ Ομπάμα να κάνει ποδήλατο!