Με αφορμή φωτογραφίες από πρόσφατη εμφάνισή της με μαύρη στράπλες τουαλέτα, η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει ότι οι ώμοι της βασίλισσας δεν έχουν ίχνος λίπους και ότι φαίνονται τα κόκαλά της, ενώ αναρωτιέται αν έχει πρόβλημα ανορεξίας ή κάτι άλλο.

Μάλιστα, η Bild αναφέρεται και στο γεγονός που φαίνεται ότι έχει σημαδέψει τη ζωή της βασίλισσας της Ισπανίας και δεν είναι άλλο από το θάνατο της αδελφής της Ερικα, η οποία αυτοκτόνησε το 2007 σε ηλικία 31 ετών. Η αδελφή της Λετίθια είχε κατάθλιψη και έβαλε τέλος στη ζώη της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Το Παλάτι δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για τη σημαντική απώλεια βάρους της Λετίσια τους τελευταίους μήνες, ωστόσο οι φήμες για την υγεία της οργιάζουν. Τίτλος του δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Η κοκαλιάρα Λετίθια της Ισπανίας».

Μπότοξ και νεύρωση

Αλλά και το γαλλικό People φτιάχνει το πορτρέτο της Λετίσια με τα χειρότερα λόγια:
«Η καημένη η γυναίκα, παρότι υποδύεται τον ρόλο της τέλεια, υπό την προστασία του βασιλιά συζύγου της, Φελίπε, μεταφέρει την θλιβερή σιλουέτα της, το σκαμένο πρόσωπό της από το μπότοξ από το ένα μέρος στο άλλο. Σφίγγει χέρια, χαμογελάει για selfies, αλλά δείχνει χαμένη. Πού είναι η δυναμική σταρ της τηλεόρασης που ξέραμε;», γράφει.

H Λετίθια όταν ακόμη ήταν παρουσιάστρια της ισπανικής τηλεόρασης

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Λετίσια ακολούθησε το πρόγραμμα ενός διατροφολόγου, την εποχή που τα ισπανικά μίντια άρχισαν να ανησυχούν για την εμφάνισή της, και έκανε μυικές ασκήσεις.
«Αλλά τα χέρια της παραμένουν σκελετικά, τα μπράτσα της θυμίζουν πόδια βατράχου» αναφέρει.


Σήμερα ο ισπανικός Τύπος δεν τολμάει να μιλήσει για την ανορεξία της βασίλισσας και μόνο ο ξένος Τύπος αναφέρεται στο θέμα, συνεχίζει το περιοδικό. «Ακόμη και η αποκαλυπτική Daily Mail δεν λέει κουβέντα για την εμφάνιση της Λετίσια. Πρόσφατα, έγραφε για την «ομορφιά της Ισπανίδας βασίλισσας» ενώ τα σχόλια των αναγνωστών έλεγαν το αντίθετο».


Πάει καιρός που η χαμογελαστή δημοσιογράφος εμφανιζόταν όμορφη και δυναμική. Τίποτα δεν θυμίζει πλέον την φοιτήτρια που μοίραζε τσιγάρα στους μεξικανούς περαστικούς στην Γουαδαλαχάρα και ήταν μια περιστασιακή δουλειά για εκείνη.


Η Λετίσια, 42 ετών σήμερα άλλαξε με πλαστικές και μπότοξ το πρόσωπό της, παίρνοντας ύφος νευρωτικής, γράφει το περιοδικό.

Πριν και μετά: