Ένα βίντεο ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο απεικονίζονται οι πρώτες στιγμές στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι λίγο μετά τη ληστεία, δημοσιεύει στη σελίδα της, η radaronline.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το συγκεκριμένο βίντεο γεννά πολλά ερωτήματα για τα όσα ισχυρίζεται η Κιμ Καρντάσιαν και μάλιστα, επισημαίνει πως κάποια σημεία του βίντεο είναι ύποπτα κιόλας.

Το βίντεο δείχνει την Kim να κάθετε στον καναπέ με αρκετούς αστυνομικούς στο πλευρό της. Ενώ εκείνη είχε δηλώσει πως κλάπηκαν τα δύο της κινητά, το βίντεο τη δείχνει να κάνει βιντεοκλήση.

Σε πλάνο του βίντεο φαίνεται ο καρπός του χεριού της Kim ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι δεσίματος. Επίσης αρκετές πόρτες από το διαμέρισμα δεν έχουν ίχνος παραβίασης. Προς το τέλος του βίντεο βλέπουμε και μια flatscreen τηλεόραση παρατημένη στην έξοδο από τους ληστές.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν αναφορές εμπειρογνωμώνων που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της διάσημης γυναίκας, όπως το γεγονός πως η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει πολύ ήρεμη και δεν έχει κανένα σημάδι που να υποδηλώνει πως είναι σοκαρισμένη.

Δείτε το βίντεο: