Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ με δράστη τον Kevin Lee Co.

Δεν είναι μόνο η πράξη του απίστευτη, αφού κατάφερε να αποσπάσει 4,8 εκατ. δολάρια από τον εργοδότη του, αλλά και ο τρόπος που τα ξόδεψε.

Ο 45χρονος παραδέχθηκε την απάτη του, ενώ όπως ομολόγησε ξόδεψε περίπου 1 εκατ. Δολάρια σε μια δημοφιλή εφαρμογή, στο «Game of War». Η εν λόγω εφαρμογή είναι ένα παιχνίδι, όπου οι χρήστες αγοράζουν χρυσό με σκοπό να χτίσουν αυτοκρατορίες και στρατούς, για να κερδίσουν όλο και περισσότερο δύναμη και αίγλη. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια παγκοσμίως από άποψη εσόδων, αφού κάθε χρήστης ξόδεψε 550 δολάρια κατά μέσο όρο το 2015. Πολλοί το θεωρούν ως καθαρό τζόγο, χωρίς καμία ελπίδα νίκης. Η διαφήμιση του, έγινε από την Kate Upton.

Ο Kevin lee Co χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της εταιρείας για να αποσπάσει μεγάλα ποσά. Εκτός από το 1 εκατ. που ξόδεψε στο παιχνίδι, αγόρασε πολυτελή αυτοκίνητα, εισιτήρια διαρκείας για American Football και μπάσκετ και έκανε και μια πλαστική επέμβαση!

Η απάτη του Co κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να τον ανακαλύψει κανένας. Ο Co παραδέχθηκε τις πράξεις του σε ομοσπονδιακό δικαστήριο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που μπορεί να φθάσει και τα 20 χρόνια.